Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla gerçeklik payı var ise ve açıklanmıyorsa en büyük göt onlar yöneticiler dahil. Bunları öyle bi rezil edeceksin ki bırak gs formasını giymeyi üzerine sarı kırmızı renkler giydiğinde takıntı haline getirecek. Burda en büyük ayıbı yöneticiler yapıyor.Menajer Cenk Melih Yazıcı
Kerem'i kaçıran
Yunus'u sözleşme imzalamaktan alıkoyan
Ekli dosyayı görüntüle 296182
Peki İstanbul'a ne zaman gelecek o zaman? Görüşmelere başlama Kap açıklaması da gelmeyecekse. Ben artık anlamıyorum bu işi. Sanırım artık Osimhen için bir şey de yazmayacağım gelene yada geleceği gün belli olana kadar.HY:"Galatasaray Osimhen konusunda hic bir sorun yasamiyor. Galatasaray Napoli ile her konuda anlasti. -sartlari siraliyor 40+35 +%10 kar vs- .Mutabakat saglanmis durumda. kimse KAP beklemesin. osimhen istanbula gelip saglik kontrolunden hmgectikten sonra Kap aciklamasi gelecek"
Onada bilmiyorum dedi, bugun mu olur pazar mi ptesinmi olur bilmiyorum diye.Peki İstanbul'a ne zaman gelecek o zaman? Görüşmelere başlama Kap açıklaması da gelmeyecekse. Ben artık anlamıyorum bu işi. Sanırım artık Osimhen için bir şey de yazmayacağım gelene yada geleceği gün belli olana kadar.
Gördüm simdiX de yangın var ayakta mı uyuyorsunuz kardeşim
Kimin için buHY :"3+1 yillik 9 M euro maas, 10 M bonservis detayi vardi. Menajerler vs ile hangi noktaya geldigini bilmiyorum"
(Ederson icin)
Editledim, ederson icin idi hocamKimin için bu
Ne saçmalıyor acaba? Sane uçağa bindiği zaman gelmedi mi Kap bu güne kadar hep öyle olmadı mı?HY : "Bu transferin resmi bitmesi icin, islak imza atilmasi lazim. Bunun olmasi icinde Osimhen'in istanbulda olmasi, saglik kontrolunden gecmesi lazim."
Oooo 2 barış biri yunus silüetindeSadece Donnaruma yeter
Ekli dosyayı görüntüle 296185
Bende anlamiyorum, ozetle buraya gelirken oluyor KAP zatene getiriyor. Genelde ucak olaylarina yakin surelerde KAP cikioyor ha. Heralde ordan mantik yurutuyor ciddi bilgiden ziyade.Ne saçmalıyor acaba? Sane uçağa bindiği zaman gelmedi mi Kap bu güne kadar hep öyle olmadı mı?