Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıraçhan ve Ali Efe Çördek bu ikisi Barış Alper'in menajerinin oyuncuları ya Barış gibi gelişirler ya tutarsa diye ya da Barış'ın kafasına girip götürmesin diye arayı iyi tutmak için alındılar bence

2 taraftan bakınca da mantıklı eğer bu topçular gelişip rotasyona girebilecek hale gelse bile seni olası transfer harcamalarından minimumla kurtarıyor diğer taraftan yunusun menajeri görünce düşük maliyetle bu isimleri alıp olmasalar bile menajerin satabilmesi Galatasaray etiketini kullanmasını sağlıyoruz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alakası yok ya Okan süre vermiyor mevzu bu

Aklanacak bir şey de yok burada, Gökdeniz geldiğinde tüm Alman basını şaşırmıştı, doğru kullanmadın, süre de vermedin.

Okan’ın genç oyuncuya süre vermede olumlu bir yanı yok.
Halbuki Gökdeniz i bir ZTK maçında izlemiştim.Gercekten kumaşı çok iyidi.O çocuk 1 sene yedi içti yattı ne oldu belirsiz.Soru şu kampa niye götürülmedi?Goturulmeyecek kadar kötüyse niye alındı?
Keramettin Sirachan olayını anladinmi sen gerçekten merak ediyorum.Niye yok ortalıkta kampta?Çok aptalca geliyor bana .Jelerti götürüyor bizim çocukları götürmüyor.

Halbuki Gökdeniz i bir ZTK maçında izlemiştim.Gercekten kumaşı çok iyidi.O çocuk 1 sene yedi içti yattı ne oldu belirsiz.Soru şu kampa niye götürülmedi?Goturulmeyecek kadar kötüyse niye alındı?
Keramettin Sirachan olayını anladinmi sen gerçekten merak ediyorum.Niye yok ortalıkta kampta?Çok aptalca geliyor bana .Jelerti götürüyor bizim çocukları götürmüyor.
Aldığımız sene Ankara’da iyi sezon geçirmişti ama yaşı vardı onun ve genç değildi. Teknik olsa da fizik kalitesi ve dinamikliği iyi değil. Bu sene de bize karşı Bolu’da güzel bir asist yapmıştı.

Yerli içerden yetişme bir oyuncu olarak denendi de o dinamizmle yer bulamaz.

17de gelse farklı olurdu ama aldığımızda 22ydi zaten.

En kötü bunu oynatırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt