Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.681
- 66.770
- 5.003
İsmi arda olan tüm gençleri toplayın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GALARDASARAYİsmi arda olan tüm gençleri toplayın.
Sıraçhan ve Ali Efe Çördek bu ikisi Barış Alper'in menajerinin oyuncuları ya Barış gibi gelişirler ya tutarsa diye ya da Barış'ın kafasına girip götürmesin diye arayı iyi tutmak için alındılar bence
Halbuki Gökdeniz i bir ZTK maçında izlemiştim.Gercekten kumaşı çok iyidi.O çocuk 1 sene yedi içti yattı ne oldu belirsiz.Soru şu kampa niye götürülmedi?Goturulmeyecek kadar kötüyse niye alındı?Alakası yok ya Okan süre vermiyor mevzu bu
Aklanacak bir şey de yok burada, Gökdeniz geldiğinde tüm Alman basını şaşırmıştı, doğru kullanmadın, süre de vermedin.
Okan’ın genç oyuncuya süre vermede olumlu bir yanı yok.
İsmi arda soyadi da 5 harfli olmaliİsmi arda olan tüm gençleri toplayın.
Solo il Liverpool haAlexander Isak sadece Liverpool'u istiyor.
Al Hilal, Chelsea ve Manchester United ile bir görüşmesi olmadı. (Fabrizio Romano)
Bilali de alalım
Aldığımız sene Ankara’da iyi sezon geçirmişti ama yaşı vardı onun ve genç değildi. Teknik olsa da fizik kalitesi ve dinamikliği iyi değil. Bu sene de bize karşı Bolu’da güzel bir asist yapmıştı.Halbuki Gökdeniz i bir ZTK maçında izlemiştim.Gercekten kumaşı çok iyidi.O çocuk 1 sene yedi içti yattı ne oldu belirsiz.Soru şu kampa niye götürülmedi?Goturulmeyecek kadar kötüyse niye alındı?
Keramettin Sirachan olayını anladinmi sen gerçekten merak ediyorum.Niye yok ortalıkta kampta?Çok aptalca geliyor bana .Jelerti götürüyor bizim çocukları götürmüyor.
harfler tek tek kontrol ediliyor hata var mı diyeOsimhen'de evrak incelemesi bitti mi acaba ?