Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donarumayı kendinize yakıştıramamayı bırakın Galatasaray'ın dünyada ki her kaleciye teklif götürebilme şartlar uyarsa transfer edebilme gücü var!!

1 hafta sonra PSG ile 4 yıllık yeni kontrat yaptığını görünce sakın şok olmayın
GvxCXvmXAAAd3cO.webp

Donarumma nereye gidebilir mesela? Gideceği takıma göre oradaki kaleci de bizim aday olabilir diyeceğim de bence bizim kaleci ya Ederson yada Belçikalı genç kaleci olacak.
Onun maaşını verebilecek ve sportif açıdan tatmin edebilecek ve belki kaleci transferi düşünebilecek;

Barca
Bayern
City
Arsenal ?
Juventus ?

Siz Dursun Özbeğ'i tanımıyorsunuz.

Günay ile devam etme fikri varsa, tepki çekmemek için böyle büyük isimleri ortaya atıyor olabilirler. Eylülde "Ne yapalım, olmadı; Günay ile devam edeceğiz" diyebilir.

Kalecide çıtayı o kadar arşa çıkardılar ki standart üstü bi adam gelirse taraftar tepkisinden vay haline bu saatten sonra…

O zaman Şövalye ya Aston ya da PSG yapacak gibi.
Martinez veya Donnaruma müsait olacak.
Tek rakip de Manu olur. Maaşı çok vermeseler de 40 milyon bonservisi rahat verirler.

Onun maaşını verebilecek ve sportif açıdan tatmin edebilecek ve belki kaleci transferi düşünebilecek;

Barca
Bayern
City
Arsenal ?
Juventus ?
Bayern T yapamıyor cazibe merkezi olma yönünü kaybetti topçular hocalar reddediyor baskıcı yönetimleri var maaşlar yönünden de dertliler. Maaş bütçesini düşürmeye çalışıyorlar eberl açıkladı.
barça daha bugün açıkladı t yi kapatmışlar başkanları söyledi
city trafordu alıyor
arsenal e güldüm sadece (gyökeresi zor aldılar)
juventus tehlike olabilir ama kaleci talepleri var mı bilmiyorum sen biliyorsan eh yani rakip olabilir deriz

Barca
Bayern
City
Arsenal ?
Juventus ?
Barca yeni kaleci aldı olmaz. City'de aynı şekilde. Bayern Neur sonrası için düşünebilir Arsenal zaten kaleciden memnun. En yüksek ihtimal Juventus gibi onun kalecisi Di Gregorio'da geçen sene bizle adı çıkmıştı Juve'ye gitmeden önce. Lakin tabi düşük ihtimal bunlar ben hala Ederson yada Belçikalı genç kaleci olacak diye düşünüyorum.

Bu Donna olayı PSG'den yeni tuzlu kontrat alma meselesi de olabilir tabii
Sanmıyorum öyle olsa teklif yapmayız bir de Gardi işin içerisinde olmaz yani adam para kazanmayacağı boş bir işin içine asla girmiyor

Psg zaten kalmasını istiyor ama ücrette anlaşamadılar. Biz ne kadar veriyoruz acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt