Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.150
- 39.940
- 3.013
Milotun yerine bunu aliyorlar herhal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 ay kala hiç biri bu işe girmez. Ya PSG de kalacak yada bize gelecek diye düşünüyorum.Yedek için değil yav öyle şey mi olur, elindeki kaleciyi satıp yerine bunu alabilir bu takımlardan biri demek istedim
dostum menejerler boşuna mı bize önerdi bu adamı? Aynı muhabbet Sane'de oldu arsenal o bu mu varken neden biz dendi menejerler tahmin olarak yüzde 90 GS'de dediler neye dayanarak dediler bunu öngördüler çünkü piyasadaki adamlar görüyor hangi takım ne arıyor kime kaç verebilir verir mi? Donaruma içinde en uygun opsiyon görünüyor olacağız ki menejeriyle temas olmuş. Ha parası bize uyar uymaz o yönetimin işi.Chelsea dışında bir takım kaleci için o paralara çıkmaz gibi şu an onlarda maaş politikaları sebebiyle donnarumanın istediği malla çıkmazlar yoksa osimheni de onlar alırdı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ElliotLiverpoldan bir oyuncu dediler ama bilgisi olan var mı?
Ben PSG yerinde olsam, Ali Koç'un feyenord maçında sahada olacaklar aciklamasi üzerine oyuncu başına 5 daha koyarım.Fenerbahçe, Milan Skriniar için PSG'ye yaptığı teklifi yükseltti.
(Fabrizio Romano)
Pazartesi geliyor yabancı kaynaklara göreOsimhen'i tırla mı getiriyoruz napiyoruz acaba, var mı haber.
gELİŞME var mı peki üstadElliot
YokgELİŞME var mı peki üstad