Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 36.534
- 62.761
- 3.473
İlk attığın post ilen çelişiyor bu post üstadMaç kaybettiren hatayı yapmadığında maç kazandırabiliyor mantıken
Bize çok iyi bir stoper lazım o konu tartışmasız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk attığın post ilen çelişiyor bu post üstadMaç kaybettiren hatayı yapmadığında maç kazandırabiliyor mantıken
E biz ilgileniyor idik kolpaya göreNico Gonzalez > Newcastle (Romano)
Bizim ilgilenmedigimiz bir oyuncu var mi ?E biz ilgileniyor idik kolpaya göre

Savunmayı orta saha çizgisinde kurup maçların %90'ını bu şekilde oynayan bir takımda ağır ve beli dönmeyen kötü topçu barınamaz. Abdülkerim'in küçük zaafları olsa da forma girdiğinde istikrar ve total paket olarak elimizdeki en derli toplu savunmacı. Onun olmadığı maçlarda savunma dengesinin nasıl dağıldığını tecrübe ettik. En acı tecrübe "CL'de hızlı savunmacılarla oynamalıyız" denen Frankfurt deplasmanında 5 yememizle oldu.Benim için bi kompleks değil Abdülkerim. Sadece hayal ettiğimiz seviyede iyi bir yedek olur düşüncesindeyim
Toreyra miUgurcan
Baris. Davinson. M.Sarr. Jakobs
Lemina
Matar Sarr. ,-Toreira
Batrakov
Osimhen. J.Alvarez
Kolpakonyak 2 tane nico var ben diğerini demiştim.E biz ilgileniyor idik kolpaya göre
Apo'yu kesmesine gerek yok zaten sadece onu daha iyi kullanabilmek için rotasyona oyuncu lazım.Okan Apoyu kesmez boşuna adam almaya gerek yok.
Çıkar göster hesaplama ayrıntılarınıhesapladim bu Transfer döneminde
Nabiz yoklama: 162
Durum sorma: 101
Daha iyisi için Bekletme: 56
Görüsme: 45
Red: 32
Yapılan transfer: 2