Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelişmeler şu şekilde:

S.a, güle güle.

1787563401376.gif

Benim için bi kompleks değil Abdülkerim. Sadece hayal ettiğimiz seviyede iyi bir yedek olur düşüncesindeyim
Savunmayı orta saha çizgisinde kurup maçların %90'ını bu şekilde oynayan bir takımda ağır ve beli dönmeyen kötü topçu barınamaz. Abdülkerim'in küçük zaafları olsa da forma girdiğinde istikrar ve total paket olarak elimizdeki en derli toplu savunmacı. Onun olmadığı maçlarda savunma dengesinin nasıl dağıldığını tecrübe ettik. En acı tecrübe "CL'de hızlı savunmacılarla oynamalıyız" denen Frankfurt deplasmanında 5 yememizle oldu.

Apo ve Sanchez'e yedek değil direkt 3. bir savunmacı eklenmeli. Yeri geldiğinde Apo, yeri geldiğinde Sanchez ile ikili oluşturabilmesi için. Bizim takımda formayı garanti gören kim olursa, onda arıza çıkmaya başlıyor çünkü.

Sanchez-Apo
Sane-Barış

Bunlar formayı garanti görmemeli.

Burada sürekli fb ile kiyaslaniyoruz da bu kafayla gidemeyiz bizim fb ile alakamız yok yarın hiç kimse gelmesin kadro olarak 2-3 seviye ustundeyiz bizim isimiz avrupa ile olmalı , fbde gwood dışında bir şey yok o da şansa denk geldi zaten o gelmese 3 yada 4 olurlardi.fb düşünürsek gelişemeyiz hiç heriflerin kadro çok kötü bir kere geri 5 direkt yok gibi bir şey yani bizim kendi işimize bakmamız lazım

Bize stoper lazim ama bu kesinlikle sol stoper olmasi da gerekiyor, ustelik atletik/hizli stoper sayisi sifira yakin, aralarinda en hizlisi Sanchez.

Abdulkerim var, bi de (ne kadar dogru onu oraya yazmak sizlere birakiyorum) Kaan Ayhan. Bu ikisi zaten cok agir oyuncular. Lemina desen o da onlardan farkli degil, ustelik onu stopere bilerek yazmiyorum cunku sayisal olarak takim oturmuyor bu durumda orta sahada 6 numaran kayboluyor.

Simdi CL'deki muhtemel rakiplerin stoper hatlarina bir goz atalim da elin adami mi bu isi biliyor yoksa bizimkiler mi daha zeki siz karar verin..

Soyle bir kac tane takim sectim rastgele:

Atletico:
Romero
Hancko
Pubill
Le Normand
Gimenez
Martinez

Inter:
Bastoni
Bisseck
Stones
Akanji
Pavard

Roma:
Ndicka
Koulierakis
Ghilardi
Mancini
Ziolkowski
Oosterwolde
Hermoso

PSV:
Gasiorowski
Flamingo
Obispo
Nagala

Man Utd:
Yoro
Martinez
Maguire
de Ligt
Heaven

Dortmund:
Schlotterbeck
Gadou
Anton
Reggiani
Bensebaini
Emre Can

Real Madrid:
Huijsen
Rudiger
Konate
Asencio
Militao (uzun sure sakat)

FC Bayern:
Upamecano
Tah
Kim
Ito

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt