Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasakli kaynaklara surekli yeni isimler eklendigi icin tekrar paylasiyorum, bunlara dikkat edelim ozellikle sozde GS muhabirim(!) diyen kolpacinolara:

Nevzat Dindar
Burhan Can Terzi
Yakup Çınar
Y***z Sab*nc*oğl*
Gala Haber
Rudy Galetti
Volkan Kılıç

Vay bct yasaklandimi?

Ank, kaya temel yasaklanmasi icin ne bekleniyor?

Ali Koç gitti gideli yönetim relax; rekabet, yarışma bitti kafasında. Motivasyon, hareketlilik sıfır,ne devre arasında ne de yaz döneminde transfere asılmadılar.

Selamun aleyküm,

Banlanma sebebimi gördüm. Aslında orada bir ironi yapmıştım ama yönetim anlamayıp yapıştırmış cezayı :) Aslında amacım forumdaki goy goy kısmını eleştirmekti, hocayla ilgili söylediğim doğru veya yanlıştı bilgiyi eşelemeyeceğim.

Hafta başı malum biraz yoğunum.

Akşama doğru birkaç kelam edeceğim.

Şimdilik şunu söyleyeyim, Sami Yen değinmiş zaten. Bende burada daha önce bunu söylemiştim biz aracı menajerlerle iş yapıyoruz. Bu da büyük sıkıntılar yaratıyor, bir arkadaş da Twitter'da Zeze konusuna değinmiş. Orada da bitmekten dönmesinin temel sebeplerinden biri bu. Menajeri olaya kızıyor kulübü kiralıktan bonservis olayına dönüyor.

Ponomarenko'da da aynı durumu anlattığımda bazı arkadaşlar gülmüştü. Oyuncuyla son aşamaya gelip Batrakov'u çıkarma ihtimali olunca o da kızıp sözleşmesini imzalıyor.

Berbat bir süreç var yani kısacası. Pape ve kulübü ile her konuda anlaşıldı ama bekletiliyor şu an için. Muhtemelen ondaki süreç de yukarıdakilere benzeyecek. Leao ile anlaşıyorsun, kulübü de ikna olmanın dibine geliyor onda da aynısını yapıyorsun. Daha böyle oyuncu çok fazla.

Akşam detaylıca konuşuruz.
Buna gore acikcasi soyle bakarim.

Pape + Leao in
Torreira out(pape ile daha dogru degisim gibi izlenim aliyorim buradaki yorumlardan- o olmadi lemina-komedi surec)
+ Becerirlerse u23 forvet yedek + alanyali umit stoper yedek. 2si cl ye yetisir, u23 ler yetismez son 2 gune kalir beklentisindeyim su an.

Yoksa biraksinlar bu isi. Taraftar yorumum budur. Hicbiri DK bekleyecek, emin adimlarla planli yurutulen surec olmadigi icin zaten bu sezon sonuna planlanarak istifa takibinde secim surecine gidilmeli.

İsmaila kısmında da bence ayıp ediyoruz ve marka değerini uzun vadede kötüye çeviriyoruz.

Barış'ın bize yaptığını yapıyor İsmaila. Oyuncuyu kulübünün istediğinin 20 milyon € daha aşağısına almaya çalışıyoruz. Bana sorarsanız yanlış, ileride bu durumlar karşımıza çıkar FIFA'lık bile oluruz oyuncu ayartmaktan.

Camawinga Matar Sarr falan yaziyorsun da muhtemelen ispanyadaki diger isim F.De Jong ..
Bu kadar adamla ugrasiliyir sozde ama toreira veya leminanin gitmesine bagli .. Eee bu adamlar da hic gidecek gibi durmuyor ? Biz ne halt yemeye camawinga gibi super bir herifle ugrasalim ki ?
Bir tutarsizlik var ortada Matar Sarr falan bizim orta sahalardan bariz daha iyi topculr bunlar toreiranin leminanin alternatifi olmaz tam tersi olur normal bir kulupte..
Kisacasi bizi uyutuyorlar gibi gorunuyor r.tas

oyuncunun da kararları oluyor bazı istekleri oluyor bu aşamada ben oyuncunun ederinden fazla istemeyi yanlış buluyorum , barış konusunda da gitsin demiştim.Sarr için de keza ederi 35-40 ancak palace gidip 60 falan istiyor bu işler komedi yani sen o zaman adamın maaşına zam yap 2 katını veriyoruz biz üstüne cl oynuyoruz bunları ben tasvip etmiyorum.Geçen sene barış için de 50ye yakın verdiler direkt satacaktın oyuncu da gitmek istiyordu , değerini de bulmuştu yani

Tamam da hocam Palace planlarını Sarr üzerine kuruyor. Sonuçta bir çalışanı ve göndermek istemiyor. Yatırım yapmış, ona göre maaş veriyor. Sırf gitmek istiyor diye ucuza bırakmak da saçma ki biz de aynısını yaptık yüksek rakam çektik Araplara.

İşletme sahibi gözüyle bakınca aynısı personeline olunca da anlıyorsun durumu. Bilmiyorum bana yanlış geliyor önce kulüp sonra oyuncu görüşmelerini direkt bizim yapmamız lazım.

By karizma

9ad747e50a982122553404a7a178c1f8.webp

Buna gore acikcasi soyle bakarim.

Pape + Leao in
Torreira out(pape ile daha dogru degisim gibi izlenim aliyorim buradaki yorumlardan- o olmadi lemina-komedi surec)
+ Becerirlerse u23 forvet yedek + alanyali umit stoper yedek. 2si cl ye yetisir, u23 ler yetismez son 2 gune kalir beklentisindeyim su an.

Yoksa biraksinlar bu isi. Taraftar yorumum budur. Hicbiri DK bekleyecek, emin adimlarla planli yurutulen surec olmadigi icin zaten bu sezon sonuna planlanarak istifa takibinde secim surecine gidilmeli.
Leao'daki durum son yazdığım şekilde. Masadan kalktık, artık bonservisini daha da düşürmek için mi bilmiyorum ama başkan o maliyetlere değmeyeceğini düşünüyor.

Torreira'nın ben gideceğini düşünmüyorum. Gidecek isim Lemina olur eğer os lardan çıkılacaksa.

Camawinga Matar Sarr falan yaziyorsun da muhtemelen ispanyadaki diger isim F.De Jong ..
Bu kadar adamla ugrasiliyir sozde ama toreira veya leminanin gitmesine bagli .. Eee bu adamlar da hic gidecek gibi durmuyor ? Biz ne halt yemeye camawinga gibi super bir herifle ugrasalim ki ?
Bir tutarsizlik var ortada Matar Sarr falan bizim orta sahalardan bariz daha iyi topculr bunlar toreiranin leminanin alternatifi olmaz tam tersi olur normal bir kulupte..
Kisacasi bizi uyutuyorlar gibi gorunuyor r.tas

Başkanının Dursun olduğunu unutuyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt