Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BAY 40a satılırsa

IMG_9349.webp

öncelik bize gelmek için kendini yırtan adama verilmeli , şartlar zorlansın sonra olmazsa zaten leao'ya geri gidilir.Leao çok büyük topçu olsa da işte böyle gamsız adam bize gelmek için 1-2 bir şey yapsa 35-40a çoktan bitmişti bu iş ama oturup bekliyor sadece.

Ben böyle aç solo il gala diye kuduran adamları istiyorum sahada sürekli basıp duracak olan.O yüzden sarr için her şey yapılmalı.Öyle kolay değil yani dünyanın açık ara en iyi liginde hiçbir para sorunu olmayan gerekirse bizim 2-3 katımız parayı hiçbir şey gibi harcayacak gücü olan bir takımın en iyi oyuncularından biri bize gelmek için kendini yırtıyor.

Martinelli gibi kaç senedir yedeklikten öteye gidemeyen rezil bir oyuncu bile bizi reddedip arabistana ok verdi yani öyle düşünün.Leao çok müthiş bir transfer olur ama sarr kadar zor ve büyük bir transfer olmaz bence yani.

Palace cok gicik bir kulup gercekten.

Yani 2 sene once 15 milyona aldigin adam suan 28 yasinda, 40 milyon neyine yetmiyor?

Bu yastan sonra bu paranin ustune cikan olsa zaten cikardi, ustelik prime donemini geciriyor iken.

Sal iste lan herifi.

Bir tane düzgün hakan gibi playmaker alıp yanına sarr atsak valla ligde top bizdeyken singo daha öne çıkar sarr da içeri doğru yerleşirdi fb,bjk dahil tüm takımların ileride osi-ismaila sarr ile osurturduk kimse ne karşılık verebilirdi ne de korkudan takımı one cikarabilirdi ama işte sara-torr olduğu sürece merkezi iyi kapatıp bloklara basıp her türlü osiye uzun vurmak zorunda bırakırlar bizi çünkü saraya basınca birakiyor zaten topu direkt.Hakan-sarr çıksan totosu olan bassın dersin direkt

Çakır
Singo Davi ?(u23) Jakob
Pape Torr
Sane Batrakov Ismail
Osimhen

Bay
Apo
Hakan
Sallai
Sara
Nhaga
Lesley
Ilkay
Eren
Kazımcan
Kaan

Gelenler:
Pape Ismail Hakan u23stoper

Gidenler:
Lemina Nelsson

1-2 gun sonra ismaila sarr kulubunden zamli sözlesme alarak kalmaya karar verdi

Pape sarr hull city ile anlasmaya vardi

Leao arabistan gelen astronomik ucerete evet dedi ve arabistana gitmeye karar verdi haberleri geldiginde yönetim ne yapacak acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt