Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu kalmış 9 gün

Neyin transferi bu saatten sonra

1 veya 2 oyuncu gelir konu kapanır

Aksi olursa da beni

@Mustafa Yiğit hç10 gelme ihtimali var mı hala yoksa o sadece bi istek yolladı bizimkiler takmadı mı
Ekstra 10 olarak sadece Can gelir bu gelirse. Onda da anlaşma zemini uzak görünüyor artık diğer oyunculardaki problem burada da var.

Can dışı Batrakov için u23 bir 10 alınmaz artık.

Belki yabancılardan çıkılır ekstra bir 10 hamlesi gelebilir ama sanmıyorum açıkçası.

Öncelik kanat ve forvet konumunda şu an.

Daha mayıs sonu haziran başı burada yıldız isimler uçuşurken

Ben bu yönetim max 50-60 milyon para harcar uçmayın dediğimde beni karamsarlıkla, twitter ağzıyla yazıyorsun vs diye itham edip engelleyen, sonra da onu engelledim rahat ettim vs diyen bazı çok öngörülü arkadaşlar vardı.

Alın size camavinganızı getirdi mi dursun başkanınız?

Tamam kimseyi almiyorsaniz almayın şu Mata Sarr'ı tütün getirin Allah aşkına. Bu orta saha ile Avrupa 'da rezil oluruz eyy yonetim.

Al-Hilal, Gabriel Martinelli transferini 65 milyon euro civarında bitirmeye yakın. (Fabrizio Romano)

Leao hariç hiçbir transfer beni tatmin etmez. Bu kadar beklediysek Leao için beklemiş olalım bari. Press oyununu da farklı oynarız artık yapacak bir şey yok.

Allah Allah o sene Falcao + Andone forvet hattı yok muydu :) Hocam yapma gözünü seveyim Lemina Nzonzi Seri orta sahası kurulan seneden bahsediyoruz. 5 sene ffp cezası yedik medik geçelim bunları. Fatih Terim o seneden sonra gidip morutanları almayı denedi bir de iyice batırdı. O sene transfer edilen hiçbir topçu kötü kalitede topçu değildi.

falcao
andone
lemina
nzonzi
seri

5 tane ya bedava, ya da kuluplerinin 3 kurusa bize kiraladigi futbolcu. cunku mecbursun para yok, olsa da harcayamiyordun. banega bile alamadin 5 milyona. nasil ffp falan geciyoruz bunlari.

gelenden gecenden 4 yenen sl sezonu deniyor donup bakiyoruz gelen gecen kimmis psg real madrid onlar da sadece deplasmanda.

Bizim muhteşem transfer dehası yönetimimiz son güne kaldıklarında Araplarla yarışmaları gerektiğini hiç hesaba katamamışlar tabii
Oyuncu 5 buyuk lig disinda oynamaya sicak bakmiyor diyorlardi, galiba buyuk bir canta dolu para ile gelmis olmalilar ki sicak bakmaya baslamis.

Oyuncu 5 buyuk lig disinda oynamaya sicak bakmiyor diyorlardi, galiba buyuk bir canta dolu para ile gelmis olmalilar ki sicak bakmaya baslamis.

İstediği kadar bakmasın. Hepsi menajer lafları. Hala üst seviyede tutabilmek için. Yoksa verdin mi yıllık 20-30 milyon Euro parayı sülalesini bile satın alırsın oyuncunun.

Gidişat:

FcHcggZW.webp

Allah Allah o sene Falcao + Andone forvet hattı yok muydu :) Hocam yapma gözünü seveyim Lemina Nzonzi Seri orta sahası kurulan seneden bahsediyoruz. 5 sene ffp cezası yedik medik geçelim bunları. Fatih Terim o seneden sonra gidip morutanları almayı denedi bir de iyice batırdı. O sene transfer edilen hiçbir topçu kötü kalitede topçu değildi.
forvette kimse yoktu tek golü adem büyük attı diye hatırlıyorum rtaş.

Ekstra 10 olarak sadece Can gelir bu gelirse. Onda da anlaşma zemini uzak görünüyor artık diğer oyunculardaki problem burada da var.

Can dışı Batrakov için u23 bir 10 alınmaz artık.

Belki yabancılardan çıkılır ekstra bir 10 hamlesi gelebilir ama sanmıyorum açıkçası.

Öncelik kanat ve forvet konumunda şu an.
sarr'da sorun var mı mate sarr'da hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt