Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 28.146
- 14.556
- 1.498
Acil bir haber lazım ta vallaha ölüm gibi gidiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ABV yazabilirsin.Ey yonetim!
Bir ara baktiginiz orta saha ve stoper arayisi neden bitti? Bir pozisyona ya ihtiyacin vardir ya da yoktur. Bu nasil bir plandir?
@Recep Buruk , @Alper Altun bilgi amacli soruyorum. ABV demek ban nedeni mi? Sinirleri bosaltmak icin yol ariyoruz.
Dogru bir de ustune para verip gonderirler sonra da pozisyonu bos birakirlarOnu da tutmazlar...
niye bu kadar sinirleniyorsunuz futbol bu stres yapmaya degmez relaxEy yonetim!
Bir ara baktiginiz orta saha ve stoper arayisi neden bitti? Bir pozisyona ya ihtiyacin vardir ya da yoktur. Bu nasil bir plandir?
@Recep Buruk , @Alper Altun bilgi amacli soruyorum. ABV demek ban nedeni mi? Sinirleri bosaltmak icin yol ariyoruz.
brighton bizi eleyen kadrodaki sol beki alıyormuş. adam 3 ihtimal yazmış ama 4. ihtimal fb tarzı bir şey olmasın
Galatasaray yasamdir, yasama sebebidir! OK biraz abarttimniye bu kadar sinirleniyorsunuz futbol bu stres yapmaya degmez relax
daraldık genişlet ya rab
Leão, kulübü terk etmesi durumunda bunun sadece Galatasaray için olacağını AC Milan'a zaten bildirdi. Son birkaç saatte iki teklif reddedildi.️ Ya sözleşmesi bitene kadar kalacak ya da Türkiye'ye transfer olacak. #mercato