Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum ben 2 birayla uçmuyorum. Okan için o gün dediğim de doğruydu. Az takılsın clublarda da başkana sahip çıkmak yerine Fatih hoca gibi ortaya çıksaydı.

Bazı gerçekler var dillendirilmiyor doğal olarak. İçeride ne dönüyor bilen biliyor. Burada yazmak bizi de uğraştırır gerek yok.

Çıksın desin Lemina ve İcardi ile yenilemek istemiyordum diye. İcardi'de biraz cesaretlendi o da zaten iplerin kopma noktasına gelmesine sebep oldu.

Aman Ali Rıza bey tadımız kaçmasın modunda giderse kendi gider haberi yok.
Yaptığı algılara bak. Fatih hoca ortaya çıktı sonunda ne oldu peki? Başarı geldi mi ? Hayır tam tersi kulüp dahada çalkantılı hale geldi. Bir şey atıyorsunuz. Onun sonucu ne olmuş diye bakmıyorsunuz bile. Bir de club falan algı yapıyorsun. Duyumcuya bak hele.

Hayır hep bizimkilerin leaoyu almadığından dem vuruyoruz da ya cidden leaonun kendisi bizzat bizi bekletiyorsa premier lig için bu ihtimalide düşünüyorum ben Buda olabilir

Güncel kadromuz bu:
1 Uğurcan Çakır
4 Ismail Jakobs
5 Eyüp Aydın
6 Davinson Sánchez
7 Roland Sallai
8 Gabriel Sara
10 Leroy Sané
11 Yunus Akgün
17 Eren Elmalı
18 Lesley Ugochukwu
19 Günay Güvenç
20 İlkay Gündoğan
23 Kaan Ayhan
24 Jankat Yılmaz
25 Victor Nelsson
27 Armando Güner
34 Lucas Torreira
42 Abdülkerim Bardakcı
45 Victor Osimhen
47 Siraçhan Nas
53 Barış Yılmaz
60 Arda Yılmaz
62 Ada Yüzgeç
70 Enes Büyük
73 Berat Luş
74 Renato Nhaga
83 Aleksey Batrakov
88 Kazımcan Karataş
90 Wilfried Singo
91 Arda Ünyay
99 Mario Lemina
-- Kadir Subaşı

2008 ve sonrasında doğan ve sezon içerisinde ağırlıklı olarak U19'da oynaması beklenen grubu şimdilik çıkaralım:
27 Armando Güner
60 Arda Yılmaz
62 Ada Yüzgeç

Gönderilmesi veya kiraya verilmesi muhtemel grubu da çıkaralım:
5 Eyüp Aydın
19 Günay Güvenç
25 Victor Nelsson
47 Siraçhan Nas
73 Berat Luş
-- Kadir Subaşı

Kalan 23 oyuncuyu mevkilere göre dizelim (numara sırası):

1 Uğurcan Çakır - 24 Jankat Yılmaz - 70 Enes Büyük

7 Roland Sallai - 90 Wilfried Singo
6 Davinson Sánchez - 99 Mario Lemina - 91 Arda Ünyay
42 Abdülkerim Bardakcı
4 Ismail Jakobs - 17 Eren Elmalı - 88 Kazımcan Karataş

34 Lucas Torreira - 18 Lesley Ugochukwu - 23 Kaan Ayhan
8 Gabriel Sara

10 Leroy Sané - 11 Yunus Akgün
83 Aleksey Batrakov - 20 İlkay Gündoğan - 74 Renato Nhaga
53 Barış Yılmaz

45 Victor Osimhen

Avrupa için bu 23 oyuncudan Enes'i B listeye ekleyebiliyoruz. Kalan 22 oyuncudan iki tanesi (Jankat ve Yunus) altyapıdan yetişmiş; altı tanesi (Uğurcan, Arda, Abdülkerim, Eren, Kazımcan ve Barış) ise Türkiye'den yetişmiş. Altyapıdan yetişen oyuncu sayımız iki eksik olduğu için en fazla 23 oyuncu bildirebiliyoruz. Bu da oyuncu göndermeden ya da liste dışı bırakmadan 1 oyuncu ekleyebileceğimizi gösteriyor. Daha fazla oyuncu eklemek için yukarıdan oyuncu eksiltmek gerekiyor.

Lig için bu 23 oyuncudan Enes ve Arda'yı yerli U21 kontenjanı sebebiyle kadroya bildirmeden oynatabiliyoruz. Yine bu ekibe oyuncu göndermeden 1+1 yabancı transferi yapabiliyoruz. İki yabancının dışında 5 yerli oyuncu (2 tanesi 2003 ve sonra doğmuş olacak) daha transfer hakkımız var.

Taraftarda da bu sene is yok, kulüp komple doymus vaziyette

Corum macinda sadece ufak tefek homurdanma oldu, Erzurum macinda da hic birsey olmadi

Sosyal medyada tag yok hic birsey yok

Normalde bu rezillikte ortalik yangin yeriydi, dursun istifa diye inlerdi her yer

3 eylul 00:59 da kadro bildirimiymis en son (turkiye saati ile) gpt ye sordum.

7 is gunu + 1 mac gunu + 1 pazar var.

Yanlış anlamadım demi kulüpler birliğinin yeni tavsiyesi 10+4 2 yabancı her hafta değişebilir?

Avrupa için bu 23 oyuncudan Enes'i B listeye ekleyebiliyoruz. Kalan 22 oyuncudan iki tanesi (Jankat ve Yunus) altyapıdan yetişmiş; altı tanesi (Uğurcan, Arda, Abdülkerim, Eren, Kazımcan ve Barış) ise Türkiye'den yetişmiş. Altyapıdan yetişen oyuncu sayımız iki eksik olduğu için en fazla 23 oyuncu bildirebiliyoruz. Bu da oyuncu göndermeden ya da liste dışı bırakmadan 1 oyuncu ekleyebileceğimizi gösteriyor. Daha fazla oyuncu eklemek için yukarıdan oyuncu eksiltmek gerekiyor.

Lig için bu 23 oyuncudan Enes ve Arda'yı yerli U21 kontenjanı sebebiyle kadroya bildirmeden oynatabiliyoruz. Yine bu ekibe oyuncu göndermeden 1+1 yabancı transferi yapabiliyoruz. İki yabancının dışında 5 yerli oyuncu (2 tanesi 2003 ve sonra doğmuş olacak) daha transfer hakkımız var.
Bu sebeple Celil aslında önemli bir yer tutabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt