- 31 Aralık 2015
- 15.329
- 10.074
- 1.688
O zaman bize gelir . Kiralık ihtimal vermiyorum.Milan'da kalmaz, satamasalar bile Ingiltere'ye falan kiralık gönderirler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman bize gelir . Kiralık ihtimal vermiyorum.Milan'da kalmaz, satamasalar bile Ingiltere'ye falan kiralık gönderirler.
Yaptığı algılara bak. Fatih hoca ortaya çıktı sonunda ne oldu peki? Başarı geldi mi ? Hayır tam tersi kulüp dahada çalkantılı hale geldi. Bir şey atıyorsunuz. Onun sonucu ne olmuş diye bakmıyorsunuz bile. Bir de club falan algı yapıyorsun. Duyumcuya bak hele.Dostum ben 2 birayla uçmuyorum. Okan için o gün dediğim de doğruydu. Az takılsın clublarda da başkana sahip çıkmak yerine Fatih hoca gibi ortaya çıksaydı.
Bazı gerçekler var dillendirilmiyor doğal olarak. İçeride ne dönüyor bilen biliyor. Burada yazmak bizi de uğraştırır gerek yok.
Çıksın desin Lemina ve İcardi ile yenilemek istemiyordum diye. İcardi'de biraz cesaretlendi o da zaten iplerin kopma noktasına gelmesine sebep oldu.
Aman Ali Rıza bey tadımız kaçmasın modunda giderse kendi gider haberi yok.
duyum diye buna derim teşekkürlerfofana hayırlı olsun
Yasatin bunuda bize
ekşi sözlükte bira etliekmek mahlasıyla yazdığın doğru mufofana hayırlı olsun
Güya 8-12 Ağustos arası hareketlenme olacaktı. Mars,uranüs birbirine girdi çıktı yine de bir b.k olmadı.bari sergeni banlayın ya
birakonyakfofana hayırlı olsun
Hocam etli ekmekfofana hayırlı olsun
kuralları mı çiğniyormuş kanım donduRüzgar Duru mahlaslı sergen zeren iddialara acıklık getirsin
Bu sebeple Celil aslında önemli bir yer tutabilir.Avrupa için bu 23 oyuncudan Enes'i B listeye ekleyebiliyoruz. Kalan 22 oyuncudan iki tanesi (Jankat ve Yunus) altyapıdan yetişmiş; altı tanesi (Uğurcan, Arda, Abdülkerim, Eren, Kazımcan ve Barış) ise Türkiye'den yetişmiş. Altyapıdan yetişen oyuncu sayımız iki eksik olduğu için en fazla 23 oyuncu bildirebiliyoruz. Bu da oyuncu göndermeden ya da liste dışı bırakmadan 1 oyuncu ekleyebileceğimizi gösteriyor. Daha fazla oyuncu eklemek için yukarıdan oyuncu eksiltmek gerekiyor.
Lig için bu 23 oyuncudan Enes ve Arda'yı yerli U21 kontenjanı sebebiyle kadroya bildirmeden oynatabiliyoruz. Yine bu ekibe oyuncu göndermeden 1+1 yabancı transferi yapabiliyoruz. İki yabancının dışında 5 yerli oyuncu (2 tanesi 2003 ve sonra doğmuş olacak) daha transfer hakkımız var.