Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
Bana astroloji deme 100x tarih verdin hiçbiri tutmadı bu dönem hâlâ transfer de yok ortada.
Yönetime yazar.benlik bisey yok .

Lemina ve sallai giderse nokta atışı yapmış olacağım bu konuda en azindan

100 kere ceza aldım ise yaramadı

Son 10 günüm inşallah güzel biter

Barbie_movie_-_Ken_character_poster.webp

Lucas Torreira ve Davinson Sánchez kesin olarak takımda KALACAK! (Yakup Çınar)

Serrolar bizim teklifleri ABD nin İran'a attığı füzeler gibi açıklıyorlar. Sıradaki teklif yolda falan ne hirtolar

En acısı da Çorum macinda dönen toplara vuracak bi irfan can kahveci bile olsa maç alacaktık

Adamlarda Grenwood macta dökülüyor ama ilk fırsatta çakıyor,şahane sutor vallahi

Batrakovda sneijder ışığı var da,bu çocuğu bu ortasaha ile oynatmak ne kadar doğru olacak

İlk transfer mate sarr olmalı batrakovdan sonra

batrakovdan sonra canı da al 10 numara işini kaliteli şekilde çöz

leminayı gönder al baba bir 6 numara orayı kapat

al baba bir stoper ynaına da bir yerli böylece 4 stoperin olsun

bir u23 sol kanat bir de tresoldi gibi santrafor al tamamdır

6 transfer işte

sonra lesley mi gidiyor torreira mı ona göre bakarız

Ara ara giriyorum ama hala aynı isimler var... eskiden günde 15 20 isim konuşulurdu... 😀

Kanus o kadar iyiyse 40 Leao 40 maaş 80 milyon
60 Stutgart 16 maaş 76 milyon
Hesap ortada.

Olay oyle degil iste. Adamlar cakal. Sence hangisi, hangi takim icin daha riskli? Bizim Leao’yu alamamiz mi, yoksa Leao’nun onlarin elinde kalmasi mi? Adamlar bizim Leao’yu cok istedigimizi, taraftar baskisini ve zamanin daraldigini biliyor.
Valla benim umrumda değil Leao olayı, sorunlar onunla çözülmez çünkü.

Sorunların çözülmesi için Batrakov iş yapmak zorunda, Sarr gibi bir orta saha gelmek zorunda, santrafor yedeği alıp katkı almak elzem, stoper hattına takviye şart. Bunlar olmazsa diğerlerinin başarısızlığı üzerinden başarılı oluruz anca.

Geri
Üst Alt