Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .

Konuyu saptırmayalım lütfen. Karar verici demedim. Listesine oğlunun da izlediği, beğendiği oyuncuları ekliyor dedim, ki bunu adam kendi itiraf ediyor, siz neyine itiraz ediyorsunuz anlamıyorum. Buyurun izleyin.

Konuyu saptıran sensin, çocuk söylüyor diye listeye eklendiği falan yok listedeki oyuncuları beğenip söylüyordur kendi kendine max. Videoyu baz alıyorsun madem sonda scout ekibinin çok iyi liste oluşturduğunu söylüyor. İlk attığın post art niyetli

Ali Yiğit'in beğendiği oyunculara göre liste oluşturursan adam rahatsızlık duyar tabiki

Bilakis, Okan hocayı beğeniyor ve destekliyorum. Ama gerektiğinde eleştiririm de.. Profesyonel dünyada oğlum şunu istedi, bacanağım şunu dedi konularına girilmez. Aile arasında bu konuşulduysa bile aile arasında kalmalıdır. Sonuçta oğlu bu kulüpte resmi olarak görev alan bir yetkili, sorumlu değil. Sırf babası teknik direktör diye oyuncu önerisinde bulunmamalı, babası da bunu dikkate almamalıdır bence.
Dursun-Mehmet saçmalığı kadar büyük saçmalık zaten bu. Ama Okan hocam 4 sene üst üste şampiyon oldu demek ki Ali Yiğit'ten üst düzey performans alıyor demektir.

İlk cümlene zerre katılmamakla birlikte. Evet en doğrusu bu, biz de onu diyoruz zaten. Öyle bile olsa sportif direktör Okan hocamın istediklerini almıyor diye zırlanmayacak mı zannediyorsun? Okan'ın hatalarını eleştirince hemen Okan düşmanı yönetim şakşakçısı diye yaftalanmak çok komik :D
neyine katılmıyorsun 4 sene üst üste şampiyon yapmasına mı?
adam tek başına bu yönetime rağmen senin gibilere rağmen tff ye rağmen şampiyon yapıyor

Bir de şey sormak istiyorum.

Hoca kötü transfer yapıp kötü oyuncularla mı şampiyon yapıyor, Yoksa hoca şampiyon yapmıyor aslında bizi iyi oyuncular mı şampiyon yapıyor?

Kadro planlaması böyle olur.. hoca haklı kararında)))
İlkay ve Kaan'ın dinamizmi ve tecrübesi varken Nhaga'yı napalım.. maşallah çakı gibiler gerçekten.

İsteyip getirdiği Lesley de gerçekten kalite kokuyor. Öyle kalite ki sadece CL maçlarında oynar bu çocuk..
Hocaya da lafina caktin helal olsun lann kirmizi uye

Konuyu saptıran sensin, çocuk söylüyor diye listeye eklendiği falan yok listedeki oyuncuları beğenip söylüyordur kendi kendine max. Videoyu baz alıyorsun madem sonda scout ekibinin çok iyi liste oluşturduğunu söylüyor. İlk attığın post art niyetli
Cafercim adam Uguçukuyu ben ve Emre Utkucan izleyip getirttik diyor kendi ağzıyla ona da inanmıyonuz kinaye yapıyor diyonuz ;D Keyfiyet söz konusu sanırım biraz.

Kimse gitmese bile orta sahaya 1 kişi lazım. Lemina veya Torri gidip sadece 1 kişi gelirse pek bir anlamı yok.

neyine katılmıyorsun 4 sene üst üste şampiyon yapmasına mı?
adam tek başına bu yönetime rağmen senin gibilere rağmen tff ye rağmen şampiyon yapıyor
Hahahah benim ne gibi bi etkim olabilir olm Okan'ın başarısına başarısızlığına :ROFLMAO: Aynen aldırdığı her adamdan iyi performans aldı, tek başına 4 sene şampiyon yaptı.

HakanÇ+Can uzun mu çekeceğiz acaba. Baska turlu yaptıklarımızdan bir mantık cikmiyor.

Hakan çalhanoğlu
Celil yüksel
Leao
Demirovic

Torreira Lemina out

Haydi dursun başkan şunu başar tamamdır

Cafercim adam Uguçukuyu ben ve Emre Utkucan izleyip getirttik diyor kendi ağzıyla ona da inanmıyonuz kinaye yapıyor diyonuz ;D Keyfiyet söz konusu sanırım biraz.
ben hocanın transferde kötü olduğunu reddetmiyorum ki her fırsatta da söylüyorum.

hatta hasanla beraber 3 yıldır falan sportif direktör lazım diye kıçımı yırtıyorum

aleni şekilde yalan yazmış, ali yiğitin söyledikleri listeye ekleniyor falan ona cevap yazdım sadece

böyle bir şey mümkün mü yaw

Hahahah benim ne gibi bi etkim olabilir olm Okan'ın başarısına başarısızlığına :ROFLMAO: Aynen aldırdığı her adamdan iyi performans aldı, tek başına 4 sene şampiyon yaptı.
Bir de şey sormak istiyorum.

Hoca kötü transfer yapıp kötü oyuncularla mı şampiyon yapıyor, Yoksa hoca şampiyon yapmıyor aslında bizi iyi oyuncular mı şampiyon yapıyor?
Tek soru tek cevap

Ali neyi kabullenmiyorsun onu anlamıyorum.
35m a alırsın dedin
35m luk teklifi red ettikleri haberini paylaştım.
fake haberlerle ilgilenmiyorum transfer sezonunda bakıcaz hangi santraforlar kaç liraya nereye gitmiş
yönetim oyuncuları ikna edemiyor durum bu

60 tane transfer yapılmış 4 senede Ali ne anlatıyosun? Hocanın almak için ölüp bittiği Zaniolo'ları, Singo'ları, Angelino'ları kendisi def etti takımdan. Osimhen ve İcardi sayesinde şampiyon oldu bu takım 4 senede, ikinci bir adam saymam bile 60 tane adamın arasında. Bi şeyi de sulandırmadan kabul edin arkadaş.

Demirovic'i kimler izledi diye sormaya korkuyorum

Geri
Üst Alt