Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leao konusunda genel olarak ikiye bölünmüşler. Kimisi hala takımın en değerlisi diyor, kimisi de iyice kurulmuş adama gitsin diyor. Sayfalarca konuşmalar var. Kimisi 50m€ kafi diyor, kimisi 40m€ veriyorlarsa verelim takımdan koptu diyor.Milan forumunda ne konusuyorlar acaba bu mevzu hakkinda onu merak ettim.
bir sürü transfer yaptılar bir de. transfer de işe yaramıyorEyvah diyorum
Sen dedin. Can ve Leao'da ufak pürzüKim düşmüştü ufak pürüzler var dedi?
Arada 10 milyon €'luk bir fark var kapanılacağına inanıyor bizim taraf dedim. Frankfurt da son rakamı peşinat + 3 yılda ödenmesini istedi.
Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv üstüne de can ile ilgili son mesajım bu.
Ödeme planı ve rakamlarda anlaşamıyoruz. Can'da sona gelindiğini hiçbir zaman söylemedim, gelmedi de çünkü.
Bizim taraf son olarak 30 + 5 teklif etti onlar 45 istiyorlar 3 yıl içerisinde 15 15 15 şeklinde. Biz de bu rakamları veremeyiz üstüne de çıkmıyoruz diyorlar.
Can konusu bu altı üstü yok.
Sen ciddi olarak yalan söylüyorsun. Kendin yazdın foruma Leao ve Can da ufak pürüzler kaldı diye. Şimdi yazmadım diyorsun. Daha kendi yazdığını yalanlıyorsan zaten diyecek bir şey yok. İnananları kandırmakta başarılar.Kim düşmüştü ufak pürüzler var dedi?
Arada 10 milyon €'luk bir fark var kapanılacağına inanıyor bizim taraf dedim. Frankfurt da son rakamı peşinat + 3 yılda ödenmesini istedi.
Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv üstüne de can ile ilgili son mesajım bu.
Ödeme planı ve rakamlarda anlaşamıyoruz. Can'da sona gelindiğini hiçbir zaman söylemedim, gelmedi de çünkü.
Bizim taraf son olarak 30 + 5 teklif etti onlar 45 istiyorlar 3 yıl içerisinde taksitler şeklinde. Biz de bu rakamları veremeyiz üstüne de çıkmıyoruz diyorlar. Biz de istediğimiz rakamları ve şartları söylüyoruz.
Can konusu bu altı üstü yok.
Ekleme: aynı tayfa o kadar deli gibi saldırıyor ki rakam sıralamasını güncelledim. kafayı yemiş üçlü
batrakov zambibveli mişu takıma bir tane de avrupalı sağlam karakterli tooçu alın
sneijder mertens elmander vb gibi
şl kalırlarsa gelirleri olacak heisTaliscayo 15-20 den fazla paraya satamazlar onlar artık büyük para verip oyuncu almazlar kontenjandan dolayı ve bütçeleri yok bütçeleri olmadığı için parayı luksku eşiğine sıktılar
batrakov zambibveli mi