Adem Bıyık
Parçalı Üye
- 25 Ekim 2019
- 2.680
- 2.043
- 648
transfer konusunda hoca ne yapsın? alacak olan da satacak olan da yönetim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav birde bilirkişi gibi konuşuyor. Hiçbir halt bilmiyorTüzemen bunagi salliyor bir yerinden
Hem Sarr hem Leao'yu almak için kimi gönderdin? Lemina?
bu arada nhagada gram hırs yok ben olmuşum topcusu gibi takılıyor böyle oynarsa okana hak veririm oyuna almamasında
cukcuku bile bugün olumlu sinyaller verdi
Orda Batrakov var diyor bir de, Hakan‘in oynadigi pozisyonu bilmiyor bileYav birde bilirkişi gibi konuşuyor. Hiçbir halt bilmiyor
farketmez genc topcusun ısırman lazım o dkda bile osimhen niye 90 dk cabalıyor?Adam 4-0 olmuş, tüm takım yarım saattir rölantinin de rölantisine bağlamış maçta 10dk'dan az kala oyuna girdi... Onda da top geldikçe bir şeyler yapmaya çabaladı, diğerleri gibi geride al ver yapmak yerine alıp dönmeye ve boşluğa koşu atmaya çalıştı, prese gitti bilmemne... Deli dana gibi basmasını falan mı bekliyordun ne bekliyordun şu maçta hırslı görmek için adamı anlamadım??
Ee zaten öyle oynuyoruzleao'nun takımı 90 dk on kişi oynatmasına razı mıyız
Yav iyide son günü mu bekliyorlar artık karar verilsin. Kazığı sokacaklar son gun
oyle yonetime sallamasina falan da gerek yok. transfer konusunu bana sormayin dese yeter.yönetim kayıp her konuşmayı hoca yapıyor
Bayern gecen sene Woltemade‘yi istediginde Stuttgart aynisi yapmisti
Bayern 50 vermisti, Woltemade gitmek icin baski yapti ona ragmen Stuttgart israrla vermedi, Bayern ile masaya bile oturmadilar
Dönem sonu 75‘e Newcastle‘a sattilar
Yani 30 diyorlarsa 30‘dur, asagisina vermezler oyuncuyu

Tuzemen in tutturdugu tek şey klozetteki dışkısidir başkada bişey tutturamaz