Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
transfer konusunda hoca ne yapsın? alacak olan da satacak olan da yönetim

sara lemina torreira birleştirsek hakan cıkıyor öyle bi topcuydu işte

Pecinovici öylesine almamis Stuttgart. Kupa macinda hemen Hattrick yapmis.

Hem Sarr hem Leao'yu almak için kimi gönderdin? Lemina?

Lemina veya çok ağlarsa Torreira.

Lemina CL ve derbi topçusu ama Torreira Anadolu deplasmanları için elzem. Bu sa bizi 4 yıldır şampiyon yapan genetik bence.

O yüzden ben vazgeçmem şahsen. Çünkü CL katılımı almak = şampiyonluk.

Ayrıca Torreira da genelde derbilerde çok iyi Fb ve BJK deplasmanlarda.

Transferi sonu gelmiş hala karar verecez diyor…

bu arada nhagada gram hırs yok ben olmuşum topcusu gibi takılıyor böyle oynarsa okana hak veririm oyuna almamasında

cukcuku bile bugün olumlu sinyaller verdi

Adam 4-0 olmuş, tüm takım yarım saattir rölantinin de rölantisine bağlamış maçta 10dk'dan az kala oyuna girdi... Onda da top geldikçe bir şeyler yapmaya çabaladı, diğerleri gibi geride al ver yapmak yerine alıp dönmeye ve boşluğa koşu atmaya çalıştı, prese gitti bilmemne... Deli dana gibi basmasını falan mı bekliyordun ne bekliyordun şu maçta hırslı görmek için adamı anlamadım??

Adam 4-0 olmuş, tüm takım yarım saattir rölantinin de rölantisine bağlamış maçta 10dk'dan az kala oyuna girdi... Onda da top geldikçe bir şeyler yapmaya çabaladı, diğerleri gibi geride al ver yapmak yerine alıp dönmeye ve boşluğa koşu atmaya çalıştı, prese gitti bilmemne... Deli dana gibi basmasını falan mı bekliyordun ne bekliyordun şu maçta hırslı görmek için adamı anlamadım??
farketmez genc topcusun ısırman lazım o dkda bile osimhen niye 90 dk cabalıyor?

tek bu mac icin degil genel olarak nhaga tutuk oynuyor ben genc dinamizmi göremiyorum

Yav iyide son günü mu bekliyorlar artık karar verilsin. Kazığı sokacaklar son gun

Buraya kadar sarkması zaten skandal ama sonuçta teklif yapıyorsun oyuncular 1-2 gün de olsa düşünüyor... Eğer 2 oyuncu alacaksan ve biri u23 olmak zorundaysa mecbur cevaplarını bekleyeceksin ki hangi ikisini alalım diye karar verebilesin... u23 olmayan santraforu aldın geldin, eee u23 kanat kabul etmezse ne halt edicen... Onun için cevaplar gelince seçim yapacaklar işte...

Bayern gecen sene Woltemade‘yi istediginde Stuttgart aynisi yapmisti

Bayern 50 vermisti, Woltemade gitmek icin baski yapti ona ragmen Stuttgart israrla vermedi, Bayern ile masaya bile oturmadilar

Dönem sonu 75‘e Newcastle‘a sattilar

Yani 30 diyorlarsa 30‘dur, asagisina vermezler oyuncuyu

:asd:

Tuzemen in tutturdugu tek şey klozetteki dışkısidir başkada bişey tutturamaz
1000012588.webp

Geri
Üst Alt