Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.425
- 12.577
- 1.948
geçen sezon 1 asist
Dünya kupasında sarr bana o izlenimi verdi gidipte epl de crytsal palace maçları takip etmiyorum elbet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen sezon 1 asist
Asil Leao lazim bize Osimhen'i besleyecek oyuncu lazimsa.
Kim ne kadar forvetleri beslemis bir goz at istersen istatistik sayfalarinda.
alakası yok. Babası UEFA kupası maçları ve FT konuşmaları ile büyütmüşAdam sezon öncesi tum hazirlik maclarinda oynamis. Hakkat birakin beni gideyim modu acmis. Tabi bu yastan sonra para+cl+lig sampiyonluguna kimse hayir demez
Ekli dosyayı görüntüle 332423
Maşallahı var
Onu gec, forvetini besleyebilen adam asil Leao. Onu Sarr'dan daha iyi yapar.Dünya kupası maçlarını baz aldım
İkisi de gidiyorTorreira mı gitti lemina mı?
aynısını yazacaktım bu adamın kanatla fln alakası yok hep cezasahasında takılıyorbu herif çok net bir ikinci santrafor
ana bir 9 numaranın etrafında dolaşacak bir arif erdem versiyonu
kanada atarsak bu herif kaleden uzaklaşır ve etkisi azalır gibi
İki Sarr ile de anlaşma tamam eğer orta sahadan bizim br yabancı giderse Pape Sarr gelir onda pek bir problem yok gibi kulüple de anlaşma yakın. İsmail Sarr'ın kulübü ile anlaşma çok uzak ve pek mümkün gözükmüyor eğer ciddi bir indirim yapmazlarsa bonserviste. 40-45 civarına inerlerse o da gelecek gibi.Çok basitte benim mi kafam karıştı...şimdi bu iki Sarr'da bize gelmek için gemileri yakmış mı yoksa biri yakmış diğeri yanlıyo mu sadece...