Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Ulan 1 kerede ismi dusen topcuyu 2-3 gun icinde ulkeye getirin be 1 kere. Ismi dolanlari en az 1 haftadir okuyoruz

İleri hat böyle olursa güzel olur

SmartSelect_20260822_164708_FotMob.webp

Hepsi benim olmalı

sarr gelirse forvet alınmaz zaten sarrı bence eskiden barışı kullandığı gibi kullanır 50 tane falan da atar sarr o tarz barış gibi dağlara taşlara vurmaz en azından

bu herif çok net bir ikinci santrafor

ana bir 9 numaranın etrafında dolaşacak bir arif erdem versiyonu

kanada atarsak bu herif kaleden uzaklaşır ve etkisi azalır gibi
aynısını yazacaktım bu adamın kanatla fln alakası yok hep cezasahasında takılıyor

biraz top tutan bekini oynatan top kaybetmeyecek kanat lazım bence ama tam tersi profillere gidiyorlar

Zaten dun yorumculari da dinledim biraz, Galatasaray Osimhen'i besleyebilecek bir kanat ariyorsa neden Sarr'i aliyor ki diyorlar. Leao bu durumda daha uygun bir oyuncu. Hem kendisi Osi ile arkadas ayrica.

Neyse bu saatten sonra mantik aramiyorum ben iyi oyuncu gelsinde artik nasil oynarlar bilemem, zaten sistem mistem aramiyorum ben bizde.

Milan forumunu okudum biraz, Leao kac tane top getirip forvetler icine edip durdu gecen sezon diyorlar. Ellerinde bir Osimhen olsaydi cogunu gole cevirirdi.

Çok basitte benim mi kafam karıştı...şimdi bu iki Sarr'da bize gelmek için gemileri yakmış mı yoksa biri yakmış diğeri yanlıyo mu sadece...
İki Sarr ile de anlaşma tamam eğer orta sahadan bizim br yabancı giderse Pape Sarr gelir onda pek bir problem yok gibi kulüple de anlaşma yakın. İsmail Sarr'ın kulübü ile anlaşma çok uzak ve pek mümkün gözükmüyor eğer ciddi bir indirim yapmazlarsa bonserviste. 40-45 civarına inerlerse o da gelecek gibi.

İsmi çıkan U23 üstü hiç bir isme gerçekçi yaklaşamıyorum. Önce gidecekler belli olmalı

Palace teknik direktörü Sage: "2 gün önce Sarr'ın oynayacağını söylemiştim. Dün doktorla birlikte tıbbi bir değerlendirme yaptık ve oynamamasına karar verdik çünkü şu anda gerçekten %100 hazır değil."

1787407163052.webp

Transferin son günlerinde;
defansa 1 Sarr, 1 Sarr da orta sahaya,yetmedi bir Sarr da forvete...

Ekli dosyalar

• mesela-yani.gif
    mesela-yani.gif
    112 KB · Görüntüleme: 13
Biz Sarr‘i Leao pazarligi icin kullaniyoruz gibime geliyor

Transferin gerceklesemeyecegi cok asikar cünkü

Geri
Üst Alt