Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Dursun'un hedefi Leao. Diğer haberler blöf gibi. Milan birkaç palavra haber salacaktır yakında, talipleri var diye. Son güne kadar sürecek bu bilek güreşi. Dursun'un nihai hedefi 3-5m kiralama bedeli + 25 civarı opsiyon. Milan ne kitlersem kardır diye bakıyor, takımda kalması büyük sorun onlar adına.
Ben yinede takımda klas oyuncu eksiğinin çok fazla olduğunu düşünüyorum. Bakalım transfer sezonu sonunda nasıl bir kadro oluşacak gorecegizişte amaç büyük ihtimalle clde barış-sarr-osi yapıp full basmak o yüzden tamamen press işini biraz daha abartı yapacağız büyük ihtimalle içeride
Getafe'ye transfer oldu bu yazEnes Ünal sakat falan degilde baris‘i satip onu alirdim
Eylül başı veya ağustos sonu 20-25mBen milanla satranç oynadığımızı düşünüyorum
Leaoyu bekliyoruz sadece diğerleri dümen
bunlar rus ruleti oynasalar kendilerini vururlar rengim ne satrancıBen milanla satranç oynadığımızı düşünüyorum
Leaoyu bekliyoruz sadece diğerleri dümen
sarr gelirse o klas açığı için osye de maalesef hakan gelmeli +1 olarak pape sarr ilenBen yinede takımda klas oyuncu eksiğinin çok fazla olduğunu düşünüyorum. Bakalım transfer sezonu sonunda nasıl bir kadro oluşacak gorecegiz
En iyi yaptıkları şey beklemek işte :dbunlar rus ruleti oynasalar kendilerini vururlar rengim ne satrancı
Pape gueye yi mi diyonKac tane Sarr var yaw? Ben DK'sinda manyak sutlar ceken herifi istiyom.
manu alacakBarcelona'nın 23 yaşındaki sol beki Alejandro Balde, takımdan ayrılmak istediğini belirtti.
İspanyol futbolcunun menajeri Jorge Mendes, oyuncuya takım bulmaya çalışıyor.
Jijantes
Ekli dosyayı görüntüle 332428