Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
enciso müthis asist yapti

üzdü

Kac tane Sarr var yaw? Ben DK'sinda manyak sutlar ceken herifi istiyom.

Bence Dursun'un hedefi Leao. Diğer haberler blöf gibi. Milan birkaç palavra haber salacaktır yakında, talipleri var diye. Son güne kadar sürecek bu bilek güreşi. Dursun'un nihai hedefi 3-5m kiralama bedeli + 25 civarı opsiyon. Milan ne kitlersem kardır diye bakıyor, takımda kalması büyük sorun onlar adına.
😉

işte amaç büyük ihtimalle clde barış-sarr-osi yapıp full basmak o yüzden tamamen press işini biraz daha abartı yapacağız büyük ihtimalle içeride
Ben yinede takımda klas oyuncu eksiğinin çok fazla olduğunu düşünüyorum. Bakalım transfer sezonu sonunda nasıl bir kadro oluşacak gorecegiz

bize lazım leao bütün performans değerlendirmelerinde leao önde. bize lazım olan topu taşıma dripling bunu daha iyi kim yapacak. alınacaksa leao alınmalı değilsede kimi aldıkları önemli değil azıcık eli ayağı düzgün olsun yeter takımda yedek yok şlye çıkacaz.

Barcelona'nın 23 yaşındaki sol beki Alejandro Balde, takımdan ayrılmak istediğini belirtti.

İspanyol futbolcunun menajeri Jorge Mendes, oyuncuya takım bulmaya çalışıyor.

📰 Jijantes

1787409236119.webp

İsmaila ille alınacaksa, forvet yerine bir de U23 kanat almak daha mantıklı olur. İsmaila forveti de yedekler, kanat rotasyonumuz için iki yeni transfer hiç de lüks değil.

Geri
Üst Alt