- 16 Haziran 2010
- 205.915
- 158.611
- 6.838
Dogru, gecen sezon sistem geregi genelde cift forvet oynadilar orada iki forvetten biriydi.Dedigine katiliyorum ancak Leao’yu gecen sene forvette kullanmadilar mi? Yoksa o sezonun ortasindan sonra mi oldu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dogru, gecen sezon sistem geregi genelde cift forvet oynadilar orada iki forvetten biriydi.Dedigine katiliyorum ancak Leao’yu gecen sene forvette kullanmadilar mi? Yoksa o sezonun ortasindan sonra mi oldu?
Ekli dosyayı görüntüle 332436,
garibim batakov şu sekıl kalmış azmanların ıcınde
Ekli dosyayı görüntüle 332437
Sane varken neden yeni bi sağ kanat? Okan Buruk ne düşünyor ne istiyor.
Lemina + beklerden birini satmak şart.Beyler bu ismail sarr denilen adam barış alperin olmuşu kemale ermişi gibi görünüyor, kreativite namına pek bir şey yok
Santrafor alternatifi ya da 2. forvet olarak alıyorsak tamam ama kanatta iş çözsün diye alıyorsak saneden beter olur, hele bu adam için leao gibi komple bir oyuncuyu alma fırsatını tepersek daha büyük felaket olur
Asensio orada ciddi arıza çıkarıyor. El mahkum taliscayı yiyecekler.Talisca yabancı kuralı çerçevesinde kadrodan çıkartılmışmış
Ana avrat ecdat küfür!!

Sane varken neden yeni bi sağ kanat? Okan Buruk ne düşünyor ne istiyor.
Sane iyi ya da kötü 9-10m+ maaş alıyor , yedek tutamazsın. Her iki oyuncu da yedekte bekleyemez öyle bir lüksümüz yok. Takımda orjinal Sol kanat yok.1 maç oynayıp ( maç boyu sadece 2 dripling) 15 maç yatmasını mı bekleyeceğiz sane de barışta tirt bana kalsa bir değil iki kanat oyuncusu lazım bu takıma
Güya istesek hemen alabilirdikEnciso'yu almalıymışız :s
herifin kariyerinin 800 günü falan yokEnes Ünal sakat falan degilde baris‘i satip onu alirdim