Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Sane varken neden yeni bi sağ kanat? Okan Buruk ne düşünyor ne istiyor.

Sane varken neden yeni bi sağ kanat? Okan Buruk ne düşünyor ne istiyor.
1787410766693.webp

bilmiyor gibi.

Beyler bu ismail sarr denilen adam barış alperin olmuşu kemale ermişi gibi görünüyor, kreativite namına pek bir şey yok

Santrafor alternatifi ya da 2. forvet olarak alıyorsak tamam ama kanatta iş çözsün diye alıyorsak saneden beter olur, hele bu adam için leao gibi komple bir oyuncuyu alma fırsatını tepersek daha büyük felaket olur
Lemina + beklerden birini satmak şart.

senegalsaray kursak keşke valla 3 tane sarr alıp bir de lamine camara sıkıştırmak nasip olaydı keşke

Sarr iyi de ihtiyacımız olan bir profil değil. Hiç istemesem de Leao bile daha uygun profil hem bizim takıma hem süper lige. Sistem değiştireceksek simone 4-4-2 si oynayacaksak alalım

Hakikaten ne planlıyoruz bilmiyorum. Bazen en iyisi her şeyi kapat saati 2 Eylül'e ayarla sonra ne olmuş ne bitmiş öğren diyorum.

1 maç oynayıp ( maç boyu sadece 2 dripling) 15 maç yatmasını mı bekleyeceğiz sane de barışta tirt bana kalsa bir değil iki kanat oyuncusu lazım bu takıma
Sane iyi ya da kötü 9-10m+ maaş alıyor , yedek tutamazsın. Her iki oyuncu da yedekte bekleyemez öyle bir lüksümüz yok. Takımda orjinal Sol kanat yok.

İsmail sarr yaşı gereği biraz düşündürüyor. Bi de asistlerinin az olması. Osimheni beslesin diye alacağız lakin dünkü Osimhen kanatta oynadı beslenmeye beslenmeye

Bence Sarr ile Leao için Milan'a blöf olsun diye ilgilendik adam bizim için gemileri yakınca mecbur almak durumunda kalabiliriz. Böyle saçma bir durum var ortada

Geri
Üst Alt