- 18 Mayıs 2011
- 53.941
- 58.110
- 4.613
sogutuyorsun kendinden yapma(Galatasaray OR #Galatasaray) -lang:tr min_followers:5000
Tavsiye ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sogutuyorsun kendinden yapma(Galatasaray OR #Galatasaray) -lang:tr min_followers:5000
Tavsiye ederim
Senin fotoğrafta Bayraktar varmış ben onu Taylan sandıydım kanks yavMizahın sırası mi ya
bayraktar kimSenin fotoğrafta Bayraktar varmış ben onu Taylan sandıydım kanks yav![]()
Yeni 10 Numaramızbayraktar kim
Ne yaptım lasogutuyorsun kendinden yapma
birsey degil seni sinir etmek istedim sadeceNe yaptım la
Lemina'dan önce Singo, sallai, tor, sara, Sane'de birinden çıkılması lazımLemina orta sahada en son gitmesi gereken adam.
Şu avatarini düzelt ya30 ağustos civarı leao bekliyorum yönetimden![]()
Matar Sarr’ın 23 yaşında olup kurala uymaması tam bir saçmalık. İş bilmez inşaatçı, müteahhit gibi futbolun Fsinden anlamayan adamları buralara getirirseniz böyle aptal kurallarla Türk futbolunun içine sıçarlar.
Şu avatarini düzelt ya
Bence yildiz oyuncu bonservisi degil 25 M bu piyasada - evet bize ve tarihimize gore fazla (iki senedir zaten avrupada bir cok kulup ya alis ya da satisinda kulup rekoru kiriyor sayili, abuk subuk paralar donuyor).Aynı zamanda Batrakov çok genç bir oyuncu, gelir gelmez adapte olamayabilir, sorunlar yaşayabilir, takıma ülkeye lige her şeye ayak uydurması vakit alabilir.
Demem o ki Batrakov'a yıldız oyuncu parası verdik maalesef ama yıldız oyuncu değil, biz duruma göre birçok maça yine Lemina-Torreira-Sara veya Lemina-Torreira-Sarr tarzı bir orta saha ile çıkmak durumda da kalabiliriz.
Bu denklemde sezona da girilmişken torrik veya lemina'nın gitmesinin büyük hata olacağı aşikar bence
Full PR