- 4 Ağustos 2009
- 91.719
- 73.629
- 5.358
Buyuk sarrı palace birakmaz, kucuk sarrı da kimse gitmeyeceği icin alamayiz. Dursun bosuna bizi oyalamasin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pape sarr gelmezse yangın cikarBuyuk sarrı palace birakmaz, kucuk sarrı da kimse gitmeyeceği icin alamayiz. Dursun bosuna bizi oyalamasin.
40m euroya bırakacaklar teklif yok başka
Yaşını da düşünürsek 20+5 milyona bitebilir.25-30 arasına alabilirdik bence bu herifi.
kontratının son senesindeydi.
Valla sarr yerine bunu istiyorum yalan yok30+5 milyon üzeri teklifi hak etmiyor. Leao'yu riskli bir yatırım olarak görüyorum.
Bende öyle düşünüyorum da Leao'nun mental tarafı hiç güven vermiyor. Olası yedek kalma durumunda takımın modunu aşağı çekme olasılığı yüksek.Valla sarr yerine bunu istiyorum yalan yok
29 yaşında afrika doğumlu ismaila sarr 45m falan daha riskli görüyorum30+5 milyon üzeri teklifi hak etmiyor. Leao'yu riskli bir yatırım olarak görüyorum.
Osimhen varken mental durumunu sorun etmiyorum her türlü oynatır onu arkadaşı zaten.Bende öyle düşünüyorum da Leao'nun mental tarafı hiç güven vermiyor. Olası yedek kalma durumunda takımın modunu aşağı çekme olasılığı yüksek.
Bu adam düşüşte olmasa zaten alamazSin. Her transfer risk ama bu adamın potansiyeli çok. Müzmin sakatligi yoksa isterim. Taraftarla yükselebilir bu herif. Bencil bir herifte değil. Adamın istatistikleri baya iyi geçen seneyi saymazsak ordada sorun olmuş zatenBende öyle düşünüyorum da Leao'nun mental tarafı hiç güven vermiyor. Olası yedek kalma durumunda takımın modunu aşağı çekme olasılığı yüksek.
dediğin topçular 35M bandı ve o adamların hepsinin önceliği biz değildik 2. veya 3. opsiyonduk. 25M Batrakov iyi transfer bence. Ha tutmayabilir ama transfer iyi.Buna illa 10 no üzerinden cevap vermem de gerekmiyordu ama 2 örnek,
1- Enciso. Bu çocuk PL'de vs oynamış, yaşına rağmen kendisini avrupa standartlarında ispatlamış, dünya kupasında da taş gibi oynamış. Bu çocuk yıldız oyuncu bonservisini hak ediyordu, almalıydık ama alamadık. 30-35 veremedik.
2- Kang in lee. PSG'den Atletico'ya 35'e gitti. Devreye bile giremedik çünkü kasamızda öyle bi nakit yoktu.
3- 25 30 verseydik A. Villa'dan Buendia'yı alabilirdik.
He bir de Leao'nun mevkisi direkt orjinal sol kanat. Bizde sol kanat diyebileceğimiz oyuncu yok. Millet sağ sol kanat çok fark etmez diyor da örnek olarak Barış'ı göz önüne alınca bayağı fark ediyor. Barış sağ kanatta çok daha etkili oluyor. Israrla sol kanat transferi yapılması gerektiğini üstüne basa basa söylüyorum.Osimhen varken mental durumunu sorun etmiyorum her türlü oynatır onu arkadaşı zaten.
Yine Okan hoca oyuncu yönetmesini çok iyi biliyor ondan istiyor zaten
Barista solda oynayacak incecilik yok. Sağdan topu sürecek gidecekHe bir de Leao'nun mevkisi direkt orjinal sol kanat. Bizde sol kanat diyebileceğimiz oyuncu yok. Millet sağ sol kanat çok fark etmez diyor da örnek olarak Barış'ı göz önüne alınca bayağı fark ediyor. Barış sağ kanatta çok daha etkili oluyor. Israrla sol kanat transferi yapılması gerektiğini üstüne basa basa söylüyorum.
Barış'ı çizgiye indirdiğimizde çok etkili oluyor.Barista solda oynayacak incecilik yok. Sağdan topu sürecek gidecek