Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Buyuk sarrı palace birakmaz, kucuk sarrı da kimse gitmeyeceği icin alamayiz. Dursun bosuna bizi oyalamasin.

Bende öyle düşünüyorum da Leao'nun mental tarafı hiç güven vermiyor. Olası yedek kalma durumunda takımın modunu aşağı çekme olasılığı yüksek.
Osimhen varken mental durumunu sorun etmiyorum her türlü oynatır onu arkadaşı zaten.
Yine Okan hoca oyuncu yönetmesini çok iyi biliyor ondan istiyor zaten

Bende öyle düşünüyorum da Leao'nun mental tarafı hiç güven vermiyor. Olası yedek kalma durumunda takımın modunu aşağı çekme olasılığı yüksek.
Bu adam düşüşte olmasa zaten alamazSin. Her transfer risk ama bu adamın potansiyeli çok. Müzmin sakatligi yoksa isterim. Taraftarla yükselebilir bu herif. Bencil bir herifte değil. Adamın istatistikleri baya iyi geçen seneyi saymazsak ordada sorun olmuş zaten

Buna illa 10 no üzerinden cevap vermem de gerekmiyordu ama 2 örnek,

1- Enciso. Bu çocuk PL'de vs oynamış, yaşına rağmen kendisini avrupa standartlarında ispatlamış, dünya kupasında da taş gibi oynamış. Bu çocuk yıldız oyuncu bonservisini hak ediyordu, almalıydık ama alamadık. 30-35 veremedik.

2- Kang in lee. PSG'den Atletico'ya 35'e gitti. Devreye bile giremedik çünkü kasamızda öyle bi nakit yoktu.

3- 25 30 verseydik A. Villa'dan Buendia'yı alabilirdik.
dediğin topçular 35M bandı ve o adamların hepsinin önceliği biz değildik 2. veya 3. opsiyonduk. 25M Batrakov iyi transfer bence. Ha tutmayabilir ama transfer iyi.

Osimhen varken mental durumunu sorun etmiyorum her türlü oynatır onu arkadaşı zaten.
Yine Okan hoca oyuncu yönetmesini çok iyi biliyor ondan istiyor zaten
He bir de Leao'nun mevkisi direkt orjinal sol kanat. Bizde sol kanat diyebileceğimiz oyuncu yok. Millet sağ sol kanat çok fark etmez diyor da örnek olarak Barış'ı göz önüne alınca bayağı fark ediyor. Barış sağ kanatta çok daha etkili oluyor. Israrla sol kanat transferi yapılması gerektiğini üstüne basa basa söylüyorum.

He bir de Leao'nun mevkisi direkt orjinal sol kanat. Bizde sol kanat diyebileceğimiz oyuncu yok. Millet sağ sol kanat çok fark etmez diyor da örnek olarak Barış'ı göz önüne alınca bayağı fark ediyor. Barış sağ kanatta çok daha etkili oluyor. Israrla sol kanat transferi yapılması gerektiğini üstüne basa basa söylüyorum.
Barista solda oynayacak incecilik yok. Sağdan topu sürecek gidecek

Leao'ya yönelik Zaha v2 benzetmelerine naçizane katılmıyorum.

Sane-Zaha gibi mentalite olarak "gereksiz cool" bir yapısı olduğu doğru. Ama bu adama aidiyet ve ortam verildiğinde tavanı çok astronomik. Tutulamaz bir adam oluyor. Şutlar filan zımba gibi.

Kanatta ikinci bir Osimhen gibi bir şey bu adam. Ya kaliteli ofansif eylem bilgisi var adamın. Dikine yarar, pas atar, şut atar, kafaya çıkar, çok hızlı.

Futbola güreş olarak bakmaz en azından bazı arkadaşlarımız gibi. Ben çok inanıyorum ya Leao'ya. Kalitesi sorgulanacak bir adam olduğunu düşünmüyorum

sezon sonlarında hep mutlu sona biz ulaşsak da taraftarın maalesef transfer döneminde mutluluk şansı yok pek.Hep bir eksikle kapatırız her ne kadar sezon sonunda sonuca biz ulaşsak da.Keşke bir sezon olsaydı da hem sezon sonu hem transfer dönemi mutlu olabilseydik.O yüzden gelenek bozulmaz ve 1 kanat ,1 forvet ile transferi kaparız gibi geliyor.Stoper,os bence hayal

Geri
Üst Alt