Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkay olayına çok uzağım. Hamza Akman'ın neden önünü kesiyorsun? Bize çok şey katacağı düşünülen Hamza yerine ne vereceği belli olmayan dümdüz bir orta sahaya mı şans vereceğiz?
Feneri yendikleri macta berkay muazzam oynadi birde golü vardi öyle bos bir futbolcu degil

neden arjantinden brezilyadan topcu almıyoruz diye konusuyorduk dun. bjk arjantin liginden sol bek alıyormuş

Bu Talleres flas takim bu sezon Libertadores'te ceyrek final yaptilar. Leverkusen'in bunlardan aldigi adam baya iyi cikti diye biliyorum. City falan da topcu aldi bunlardan yakin zamanda. Hatta bizim bir aralar istedigimiz solak stoperi de Lens almisti o da iyi cikti galiba. Genel olarak savunmacilari iyi sanirsam bir ara da Sao Paulo'yu on elemelerde gecmislerdi baya olay olmustu. Bu herif iyi cikabilir ama ucuz olmaz 4-5m koparirlar

Veiga icin elinizden geleni yapin olmuyorsa can sagligi. Yalniz Veiga'nin maasi Joao Pedro'dan daha az olur oyle garip menajer bonuslari falan da olmazsa total maliyetleri yakin olur ondan para yetebilir. Kesinlikle sampiyonluk hamlesi olur

Ayrica bu adamin Arabistan'a falan gitme konusunda onyargisi yoksa bonservis bile kazanabiliriz ileride. Hos kazanmasak bile 27 yasinda adam bu teknikle 6 sezon etinden sutunden faydalaniriz ikon olur ben ona da varim

televolede eski golcümüzün 1999 yazındaki düğününü izliyodum da(ikinci evliliği),ilk evliliğini yaptıgı esra 99 depreminde ölmüş,yalovadaki yazlıklarında,anne ve babasıyla.:cry:süleyman demirel bile devreye girmiş o evlilik için.ama sadece 4 ay evli kalmıslar
Fetonun dibidir o evlilik. Nişanlısından ayırdılar kizcagazi. Tansu Çiller ve feto istemeye gitti. Kadın asla evlenmek istemedi, hem nişanlısı hemde babası para ve tehditlerle kabul etti, kıza baskı yaptilar. O kıza çok üzülmüştüm o dönem.

Vega haberlerinin artması Evander işinin yattığını gösteriyor zaten, bugün Evander için olumsuz haberleri basına verirler. Bu arada Berkay ismide sanırım alternatif olarak Vega olmazsa alınacak tabi Vega olmayacağı için Berkay için 4 milyon euro bonservisle anlaşıldı habetleri yakındır. Sonuç olarak ortasaha
Miçö Sergio Berkay
Buna hazır olun. Ydkleride Taylsn, Cica, berkan, emreakbaba

Hayırlı olsun.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nelsonn 20 den aşağı falan giderse Galatasaray Lisesi nin önüne istiklal mahkemelerini kuralım

Evanderi 10 numara olarak alıp ertesi sezon kendisinden rahat ettiğim bölge 8 açıklaması bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt