- 6 Eylül 2013
- 8.417
- 3.201
- 428
reis boşver bokunu çıkardın artık midtsjö işinin yav sal gitsin
Ben salıyorum da kardeşim hala analizini yapıyorlar yav adam gelip yarın öbür gün maça çıkacak neredeyse millet hala analiz de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reis boşver bokunu çıkardın artık midtsjö işinin yav sal gitsin
Olaylari boyle okumak yerine komplo senaryosu uretir olmus millet. yarin obur gun okan hoca konusup ben istedim ben aldirdim ben veto ettim dese hepsi taca cikacakGerçekten istememiş de olabilir geçen maç sonu hazır oyuncu istiyorum diye açıklama yaptı diawara ve bakayokonun hazırlık dönemini geçtim son sezonlari bile boş sayılır..
Diawara 8 bakayoko 20 maça çıkmış toplamda.. Bir de bakayokonun ciddi psikolojik sorunları olduğu söyleniyor.. Okan Hocanin yaptığı transferlere bakarsak Abdülkerim -Oliveira-Midso-Seferovic-Duboishep istikrarlı oyuncular düzenli forma giymişler son yıllarında belli ki mental olarak da sağlam adam istiyor..
Asist show yapıyor hazırlık maçlarında.Halil eşşeği napıyor acaba şu an. Takımıyla antrenmana falan çıkıyor mu![]()
evet asistler yapıştırıyoHalil eşşeği napıyor acaba şu an. Takımıyla antrenmana falan çıkıyor mu![]()
Geçen seneden çok kızgınım ona hala...Asist show yapıyor hazırlık maçlarında.
Ben salıyorum da kardeşim hala analizini yapıyorlar yav adam gelip yarın öbür gün maça çıkacak neredeyse millet hala analiz de
Gs tv de oyuncular gelip "en" leri söylerken 3-4 farklı topçu en tembel halil dedi. Senin ben o bayık gözlerine üfüreyim. Biraz çalışsa deli yetenek var.Geçen seneden çok kızgınım ona hala...
Ya hocam kızgınsın da Fatih Terim takım kusursuz giderken bu adam da o ara iyiyken kesti bu adamı 3-4 maç.Geçen seneden çok kızgınım ona hala...
transfer bitmiş akşama geliyor adam, elimizden bir şey gelmez artık üstad oyuncu kötü çıkarsa, bizde seninle beraber saydırırız yönetime. şimdilik destek zamanı
evet asistler yapıştırıyo