Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten istememiş de olabilir geçen maç sonu hazır oyuncu istiyorum diye açıklama yaptı diawara ve bakayokonun hazırlık dönemini geçtim son sezonlari bile boş sayılır..
Diawara 8 bakayoko 20 maça çıkmış toplamda.. Bir de bakayokonun ciddi psikolojik sorunları olduğu söyleniyor.. Okan Hocanin yaptığı transferlere bakarsak Abdülkerim -Oliveira-Midso-Seferovic-Duboishep istikrarlı oyuncular düzenli forma giymişler son yıllarında belli ki mental olarak da sağlam adam istiyor..
Olaylari boyle okumak yerine komplo senaryosu uretir olmus millet. yarin obur gun okan hoca konusup ben istedim ben aldirdim ben veto ettim dese hepsi taca cikacak

Halil eşşeği napıyor acaba şu an. Takımıyla antrenmana falan çıkıyor mu :cautious:

Ben salıyorum da kardeşim hala analizini yapıyorlar yav adam gelip yarın öbür gün maça çıkacak neredeyse millet hala analiz de

transfer bitmiş akşama geliyor adam, elimizden bir şey gelmez artık üstad oyuncu kötü çıkarsa, bizde seninle beraber saydırırız yönetime. şimdilik destek zamanı

Aferin Ali Naci.

Haluk’un izinden devam et.

Çok mesleğini yerine getiren muhabir değil miydiniz hepiniz? Madem biliyorsun ver oglum oyuncuların ismini.

Ama sizin amacınız belli. Terim’i geri döndürmek.

Ali Akman geliyor diye sevinmiyorsunuz. Yarın bir gün Ayhan var diye çocuklarını kayıracaklar diye haber yapmak için seviniyorsunuz

Bu twit yok yere atılmaz. Demek ki doğru şeyler yapılıyor ki yine çomakları ile çıkıyor birileri bunun gibi.
Erden Timur'u, dolayısıyla yönetimin bir kesmini çeteci, Terim ve Terim'i sevenleri de Galatasaray düşmani olarak böyle ulu orta milletin gözüne sokarak göstermeye çalışıp, keza yönetim içerisinde çatlağa keza taraftarlar arasında ayrıştırmaya sebep olmak isteyen ve bunların köpekliğini yapan kim varsa ABV.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt