Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FY1KQuYXEAA3ECF

Neden oynamasın hızlı süratli teknik ve golcü oyuncu
zaten büyük takım kanat oyuncularının bu özelliklere sahip olması lazım
yılda 10 gol 5-6 asist yapabilecek çapta oynamalı 4-3-3 oynarsak orda sağ sol forvette oynar
kerem oynuyorsa alide oynar
O zaman alınabilir. Kanat ve forvet olur

Ben yas konusunda latife yaptim.20 yılda baya bi abarti olmus,yazdıklarınla beraber.icerigi de gercegi yansitmiyor.yasim 23 zaten,foruma 13 yasinda falan uye olmusum.18ime kadar altyapı disinda konusmadim,o da cogunu bilmedendi.ordan burdan okuyup,yaziyodum foruma.sonra sonra altyapiya merak saldim ve altyapi disinda da yabanci futbolcu onerisi yapmadim ben,oyle konusunu acip.10.senedir bu forumdayim.bu sene tek bi forvet onermistim,o da transfer oldu zaten rusyanin buyuk takimina.ismini duymadigi,bilmediği her futbolcuyu herkes gömuyo burda.bu konuda dunyada tekmisim gibi davranilmasi rahatsiz edici.oyle pasaportundan falanda oyuncu gömmem ben.seri disinda videolarini izleyip,hakkindaki yazilari okuyup gelsin dedigim iki futbolcu grilitsh ve veigadir.son 3 senedir ben futbolcu videolarina bile bakmadim.yaziyosunuz da bari destekli yazin.hergun scout kisminda futbolcu oneriyomusum gibi yazmayin

20 yıla yakındır (16 yıl) forumda olan benim zaten sana demedim ama onun da yuvarlama olduğunu idrak edebilirsin.

Alt yapıdan her gelene Messi muamelesi yapıp hayal kuruyordun ilk dönemde o süreçleri de gördük. Yıl olmuş 2022. Hala aynı şekilde o gelirse çok küfür ederim herhalde diyebiliyorsun. Daha dur adam gelmedi, oynamadı. Diğeri de gelmedi zaten.

Bizim isteklerimize göre şekillenmiyor hep hayat.

Daha da bu hususta cevap vermem.

Fetonun dibidir o evlilik. Nişanlısından ayırdılar kizcagazi. Tansu Çiller ve feto istemeye gitti. Kadın asla evlenmek istemedi, hem nişanlısı hemde babası para ve tehditlerle kabul etti, kıza baskı yaptilar. O kıza çok üzülmüştüm o dönem.
baskı yapıldıgını okudum.ailesi okumasını istiyomuş.evlendiğinde yası 19 zaten.ama yalovadaki bi tesiste tanısmışlar.h.şükür torinoya giderken baya aglamıs kız,gönlü olmasa varmazdı herhalde.ayrılınca da intiharı düşündüm falan demiş ama Allah korkusu var,gunah falan demiş kız.ilginç.temmuz 99 da hakan ikinci kez evleniyor,eski eşi de 1 ay sonra,alesiyle yalovada depremde ölüyo.tuhaf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt