- 15 Nisan 2010
- 19.546
- 4.084
- 1.618
Seferovic’e yakın bir forvet de alacağız demedi mi ? 3 yabancı santrfor mu olacak
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2'li oynayacaksak normal? Kanat forvet gibi olur zaten 3. adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seferovic’e yakın bir forvet de alacağız demedi mi ? 3 yabancı santrfor mu olacak
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sebebi burada;Erden Timur: "Dün yıldız bir oyuncuyla görüşüyoruz, ‘Geçen sene 13. bitirdiniz neydi sebebi?’ diyor.
Sebebi ekte sunuyoruz.Ekli dosyayı görüntüle 170641
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Yanlış bisi demediCebinden para veriyordu erden, dursun. Şimdi para para diye ağlıyor. Erden çok kalmaz, Okan ve dursun ile beraber. Yarım saat konuştun içinde elle tutulur bilgi yok daha niye çıktın be adam.
SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lafonten de massallar anlattı. Seçilirken tüm transferler hazırdı dediler. Hala en önemli bölgelere transfer yapılamadı.Kimse kusura bakmasin ama Erden Timur beni ikna etmedi ve yönetim sinifta kaldi Transfer konusunda. Yönetim seçildiginde „Takim Ilk Lig maçina 6 numara almadan çikacak“ deseydi tepkiniz ne olurdu çok merak ediyorum?
Midtsjö'de alamadık mı?
Elemeler beklenilecek mi yoksa bu akşam geliyor mu acaba
Aman rdash dur simdi birileri cikip „Erden çok güzel konustu“ diyebilir basina bela acmalafonten de massallar anlattı. Seçilirken tüm transferler hazırdı dediler. Hala en önemli bölgelere transfer yapılamadı.
kim diyor, iyi oyuncuTimurun bahsettiği 6 no glen camara diyo la, rangers maçta oynatmak istediği için göndermiyor muş. Ne maçı var bunların cl eleme felan mı
ayrıyetten 6 alınmayacaksa cidden bari düzgün bir 10/oos alın. evander mevander olmaz aga. taraftarın şişirdiği balona milyonlar gömeceğiz. üzücü
Bunu kabul ederim ama diğeri sütten çıkma ak kaşık değil. Rezilliklerini alt alta yazsan kitabe olur.
Timurun bahsettiği 6 no glen camara diyo la, rangers maçta oynatmak istediği için göndermiyor muş. Ne maçı var bunların cl eleme felan mı