Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu ana kadar aldığımız adamlara verdigimiz bonservis önceki dönemlerde alınan oyuncuların birine ödenen bonservis rakamindan daha az tarzı birşey söyledi Cenk Ergün'e sağlam gönderme yaptı ...

Kimse kusura bakmasin ama Erden Timur beni ikna etmedi ve yönetim sinifta kaldi Transfer konusunda. Yönetim seçildiginde „Takim Ilk Lig maçina 6 numara almadan çikacak“ deseydi tepkiniz ne olurdu çok merak ediyorum?
lafonten de massallar anlattı. Seçilirken tüm transferler hazırdı dediler. Hala en önemli bölgelere transfer yapılamadı.

Midtsjö A listesinde yer alması ve verilecek bonservis düşünüldüğünde rotasyona alınmıyor gibi ama E.T'nin ısıran, temaslı oynayan bir oyuncu tanımına da uymuyor. Hem böyle bir oyuncu, hem 10 numara alacağız dedi. Sergio var, Midtsjö geliyor. Bu durumda Ceku gidiyor sanırım. Alternatifli bir kadro kurulmaya çalışılıyor gibi.

ayrıyetten 6 alınmayacaksa cidden bari düzgün bir 10/oos alın. evander mevander olmaz aga. taraftarın şişirdiği balona milyonlar gömeceğiz. üzücü

Şu ana kadar yapılan transferler iyi kötü herkesi bir şekilde memnun etti lakin bundan sonrası önemli zaten ama ismi geçen adamlar kapalı kutu. Bence kumar oynayacak gücümüz yok o cüzdan sallandıysa hakkını vermek zorundalar net adamlar lazım yedek zaten dolu bizde

Özetle:
-Şov yapmak amacında olsak oyunculara 2 katı maaş verip şov yapardık ama bir oyuncuyla sözleşme imzaladığında 3-4 senelik sorumluluğunu üstüne alıyorsun eğer ki o oyuncu tutmazsa kulübe ciddi bir yük oluşturuyor.(Falcao, Diagne, vs)
-İlk 11'i kurduktan sonra geri kalan sürede fırsat transferleri yapacakmışız muhtemelen 6 ve santrafor pozisyonları için kovalayacağız.
-Evander ve Mitso KAP'ları yakında gelebilir gibi duruyor yakın zamanda KAP açıklamalarını bekleyin gibisinden konuştu.

Biletçibaşı bu akşam geliyor dedi Mitçö. Alınmış bilet yoksa demezdi herald.

Miçö bugün geliyor diyenlerin hepsi patladı

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt