Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alt yapida hic mi potansiyelli oyuncu yok yani?
Raphael Varane vardi da biz oynatmadik gibi davranmanın anlamı yok diyorum, millet 15 yaşında yakalayıp afrika kabilesinden hollandaya topçu götürüyor.

Burada şans bulamayacağını düşünen genc adam gider italya 2. Ligde forma mucadelesi verir, yirtar kendini bir seyler yapar. Bahsettiğim şey budur.

Sen gurbo terörü diye bir sey duydun mu yab, alamanci arkadaşların tw videoları yüzünden cringe overdose oluyoruz günlük.

Adam 35 senedir Avrupa'da 5 bin kisinin izlediği maçta Gs maçında meşale yakıp yaka paça dışarı atılıyor. Bu arkadaslar ile bir ilişkim olduğunun düşünülmesi zoruma gider.

Tabi ülkemizden son dönemde pırıl pırıl insanlar da gittiler, onlar da artık gurbetçi. Kimleri kastettiğim az cok anlaşılmıştır.
yav bana acil almancı lazım. pırıl pırıl veya mat farketmez.

Potansiyelli genclere sans vermenin faydalari. Mesela olasi Nelsson satisinda koy yerine Metehan veya Emin’i, duzenli olarak sans ver, ocakta veya sezon sonunda hemen kaparlar.

yaw arkadaş söylemesi ne kadar kolay peki Nelsson u sattın metehan ve eminde de BOSS gibi hatalar yapıp puanlar kaybetti ne dyeceksiniz o zaman Gercekci olalım

ndombeleyi takip edenler lyon performansına sallıyor baya. bugun rodop yönetim ndombeleden haber bekliyor dedi. olmasını istemiyorum bu transferin. pjanic kadar oynar max. olan verdiğimiz maaşa olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt