- 11 Haziran 2015
- 39.645
- 28.103
- 2.193
Besiktas salak mi? Cocukla daha gecen ay sözlesme imzaladilar. 4,5 milyon serbest kalma maddesi koyarmi insan? Yapiyorsan 15 falan yap.
oyuncu ve menajeri kabul etmemiştir üstad
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Besiktas salak mi? Cocukla daha gecen ay sözlesme imzaladilar. 4,5 milyon serbest kalma maddesi koyarmi insan? Yapiyorsan 15 falan yap.
bence baya sure alacakOynatalım öyleyse yedek kulübesinde çürümesin
Raphael Varane vardi da biz oynatmadik gibi davranmanın anlamı yok diyorum, millet 15 yaşında yakalayıp afrika kabilesinden hollandaya topçu götürüyor.Alt yapida hic mi potansiyelli oyuncu yok yani?
Bu adam yakında mendes ile eşdeğer olurEmirhan ilkhanın menajeri mirsadmış
Ekli dosyayı görüntüle 170668 gerisini okumadım bile, heyecanlanmama yetiyor![]()

yav bana acil almancı lazım. pırıl pırıl veya mat farketmez.Sen gurbo terörü diye bir sey duydun mu yab, alamanci arkadaşların tw videoları yüzünden cringe overdose oluyoruz günlük.
Adam 35 senedir Avrupa'da 5 bin kisinin izlediği maçta Gs maçında meşale yakıp yaka paça dışarı atılıyor. Bu arkadaslar ile bir ilişkim olduğunun düşünülmesi zoruma gider.
Tabi ülkemizden son dönemde pırıl pırıl insanlar da gittiler, onlar da artık gurbetçi. Kimleri kastettiğim az cok anlaşılmıştır.
Potansiyelli genclere sans vermenin faydalari. Mesela olasi Nelsson satisinda koy yerine Metehan veya Emin’i, duzenli olarak sans ver, ocakta veya sezon sonunda hemen kaparlar.
yav bana acil almancı lazım. pırıl pırıl veya mat farketmez.
sorum varNeye lazim?
Sorsorum var
kovacic ister misin reis
Abi ben yabanci genc futbolcu izlemedim son senelerde
alex kral nooldu
Bu nasil bir yangındir kardesimyav bana acil almancı lazım. pırıl pırıl veya mat farketmez.
Taş yerinde ağırkovacic ister misin reis
yav bana acil almancı lazım. pırıl pırıl veya mat farketmez.
lig maclarının biletleri kac gun once satısa cıkıyor?