- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.633
hadi iyi nöbetler umarım kap gelir

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Bu seneki transferlerini beğendim. Jesus, Zinchenko, Vieira iyi transferler bence. Tielemans'ı da alırlarsa verimli bir dönem geçirecekler.Arsenal chelseaye de 4 atmıştı ama sezon başladığında gider leeds'e soton a falan yenilir ilk 5 e giremez yine .d
hayırMarkao oynuyormu
Evde cifte telli oynuyormus reisMarkao oynuyormu
tielemans çok dengesiz ve bence balon bir topcu.Bu seneki transferlerini beğendim. Jesus, Zinchenko, Vieira iyi transferler bence. Tielemans'ı da alırlarsa verimli bir dönem geçirecekler.
Lopetegui: "İngiltere ile aramızdaki makas açıldı."
Nerde dinledin? Link var miErden Timur'un açıklamalarını yeni dinledim.
Midstjö dışında basının haberdar olmadığı oyuncularla görüşüyoruz, inşallah bitene kadar haberiniz olmaz dedi. Ama dün hiç gündem olmamış bu açıklama ilginç.
Biraz savrukluğu olsada iyi topçu bence.tielemans çok dengesiz ve bence balon bir topcu.
Lafı o kadar uzatıp dolandırıyoki belki transfer bile açıkladı da hiçbirimiz farkedemedikErden Timur'un açıklamalarını yeni dinledim.
Midstjö dışında basının haberdar olmadığı oyuncularla görüşüyoruz, inşallah bitene kadar haberiniz olmaz dedi. Ama dün hiç gündem olmamış bu açıklama ilginç.
leciester maçlarını düzenli takip ederdim bir ara sonradan saldım ama ndidinin ekmeğini yiyor bence o herif.Biraz savrukluğu olsada iyi topçu bence.
Ben de çok beğenmiyorum ama takımları DM diye bağırıyor. Tielemans konuşuluyor diye yazdım. Alsınlar sağlam birini işte. Partey'nin nasıl döneceği belli değil.tielemans çok dengesiz ve bence balon bir topcu.
ne mezunuydu Erden?Lafı o kadar uzatıp dolandırıyoki belki transfer bile açıkladı da hiçbirimiz farkedemedik
portekizli olarak bakmayın sadece. brezilyalı da olabilir. aynı dili konuşuyorlar. evanderi kastetmiş olabilir ardaArda Turan bence bu Portekiz paylaşımını Williham Carvalho için yapmadı çünkü Erden Timur görüştüğümüz bazı oyuncuların ismi hiç piyasaya çıkmadı umarım gerçekleşene kadar da kimse bilmez demişti muhtemelen bu tarz bir Portekizli oyuncunun transferi gerçekleşti hayırlısı bakalım pazartesi günü belli olur
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi