Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nelson evandere karşı oynamış hatta o maçta evander gol atmış.Ben nelsonun bu transfer ıçın öneride bulunduğuna inanıyorum.Bence ıyı bır futbolcu alıyoruz.

Son düzenleme:
Kesin oyledir 2 milyar TL para degil yillik 70 80 milyon dolarlik stadyum sponsorlugundan bahsediliyor borcu kapatir ayrica bu isi bana ogretme benim meslegim bu o bahsettigin bagimsiz denetim firmalarinin ne oldugunu bilemezsin bizim bilanco kalemlerinde ne idigu belirsiz bir alacak kalemi var insallah bankalar birliginden cikarsak kac paraya ciktigimiza bakariz
Evet bagimsiz denetimler cok da sey degiller

evander haberleri yine neden ısındı? yurtdışında felan haber mi geçti? yoksa yine tamamen içgüdüsel bir takım hisler mi?

şu herif imzalasa da rahat bir nefes alsak..

nelson evandere karşı oynamış hatta o maçta evander gol atmış.Ben nelsonun bu transfer ıçın öneride bulunduğuna inanıyorum.Bende ıyı bır futbolcu alıyoruz.
Aslında Evander'i biz 2-3 yıldır istiyoruz, belki daha da öncesinde ilgimiz vardı ama Nelsson da referans vermiş olabilir tabii ki.

Son düzenleme:
şu oyuncu iyi olsaydı x takım alırdı muhabbeti çok saçma. o zaman aldığımız her oyuncu için çok iyi olsaydı liverpool alırdı vs. mi diyeceğiz?

sen oyuncuyu gözlemlersin, potansiyeline güvendiysen basıp parayı alırsın. transferde yüzlerce kriter var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt