Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.667
- 11.092
- 1.838
o da isvecliBrolinde vardı galiba sapsarı bir çocuk kaleci scmahalkil
sende isvec danimarka karısmıs
sımaykıl danimarkalıydı evet ama kaleci o neticede kapsam dışı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o da isvecliBrolinde vardı galiba sapsarı bir çocuk kaleci scmahalkil
Evet bagimsiz denetimler cok da sey degillerKesin oyledir 2 milyar TL para degil yillik 70 80 milyon dolarlik stadyum sponsorlugundan bahsediliyor borcu kapatir ayrica bu isi bana ogretme benim meslegim bu o bahsettigin bagimsiz denetim firmalarinin ne oldugunu bilemezsin bizim bilanco kalemlerinde ne idigu belirsiz bir alacak kalemi var insallah bankalar birliginden cikarsak kac paraya ciktigimiza bakariz
baba naaptın sen yav herseyi birbirine karıstırdınEvet doğru ravenelli kaleciydi omilli takımda İsveç bu adamlar Avrupa şampiyonu olmuslarmiydi
dursun yetki almıs genel kuruldaevander haberleri yine neden ısındı? yurtdışında felan haber mi geçti? yoksa yine tamamen içgüdüsel bir takım hisler mi?
şu herif imzalasa da rahat bir nefes alsak..
Aslında Evander'i biz 2-3 yıldır istiyoruz, belki daha da öncesinde ilgimiz vardı ama Nelsson da referans vermiş olabilir tabii ki.nelson evandere karşı oynamış hatta o maçta evander gol atmış.Ben nelsonun bu transfer ıçın öneride bulunduğuna inanıyorum.Bende ıyı bır futbolcu alıyoruz.
Stanislav lobotkaEvander danimarka liginde harika isler yapmis. Benim sorum şu o ligden cikip cok iyi oyuncular var mi? Benim futbol bilgim danimarka ile burayi kiyasliyamiyor