- 11 Aralık 2009
- 18.324
- 11.120
- 1.998
Geçen yıl transferde ismi bizimle geçenler arasında en çok istediğim futbolcu Berghuis idi. Yaşı biraz geçkince olsa da tam ihtiyaç duyulan, oyun liderliği yapabilecek bir futbolcu idi. Hollanda' da Ajax' ın talip olduğu bir futbolcuyu almak kolay değil, adam hayallerine koştu muhtemelen, yapacak bir şey yoktu...bu scarpa hocanın kanat da oynayabilen 10 no tanımına uyuyor. alabilseymişiz haritten de iyi olurmuş. harit iptal scarpa başka takıma gitti. bu profilde topçu almaktan vaz mı geçtik acaba yoksa son dk sürprizi olur mu merak ediyorum.
Bu yıl da 10 numara için sayılan onca isimden en içime sinecek olanı Scarpa idi. Brezilya ligiyle hiç işim yok, tesadüfen denk gelip izlediğim bir maçta hayran kalmıştım kendisine, orada 'fenomen' sınıfında bir adammış zaten. N. Forest' ın yaptığı gibi bir hamleyi biz niye hiç yapamıyoruz anlamıyorum. Yahut gerçekten ilgimiz var idiyse, kulübüyle 3-5 milyona anlaşıp getirseydik. Transferleri bizim kulüp kadar, don lastiği gibi sündürdükçe sündüren başka bir kulüp yoktur. Ha, 'top class' kulüplerde oluyor bazen, yüzlerce milyon konuşuluyor ama...