Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu scarpa hocanın kanat da oynayabilen 10 no tanımına uyuyor. alabilseymişiz haritten de iyi olurmuş. harit iptal scarpa başka takıma gitti. bu profilde topçu almaktan vaz mı geçtik acaba yoksa son dk sürprizi olur mu merak ediyorum.
Geçen yıl transferde ismi bizimle geçenler arasında en çok istediğim futbolcu Berghuis idi. Yaşı biraz geçkince olsa da tam ihtiyaç duyulan, oyun liderliği yapabilecek bir futbolcu idi. Hollanda' da Ajax' ın talip olduğu bir futbolcuyu almak kolay değil, adam hayallerine koştu muhtemelen, yapacak bir şey yoktu...

Bu yıl da 10 numara için sayılan onca isimden en içime sinecek olanı Scarpa idi. Brezilya ligiyle hiç işim yok, tesadüfen denk gelip izlediğim bir maçta hayran kalmıştım kendisine, orada 'fenomen' sınıfında bir adammış zaten. N. Forest' ın yaptığı gibi bir hamleyi biz niye hiç yapamıyoruz anlamıyorum. Yahut gerçekten ilgimiz var idiyse, kulübüyle 3-5 milyona anlaşıp getirseydik. Transferleri bizim kulüp kadar, don lastiği gibi sündürdükçe sündüren başka bir kulüp yoktur. Ha, 'top class' kulüplerde oluyor bazen, yüzlerce milyon konuşuluyor ama...

evet terime transfer için hastag açanların okan için ne kadar çabaladıkları ortada

Haluk diyor ki menajer önerisi, Erden Timur ise listemizin başındaydı, hocamızın istediği, ilk gittiğimiz isimlerden birisiydi diyor. Şimdi ben yorum yaparken Haluk'un sözüne göre mi konuşacağım, Erden Timur'un sözüne göre mi? Bizim taraftar da kim ne derse desin gözü kapalı dinleyip, basıyor olumsuz eleştiriyi.

Daha dün Erden Timur demedi sanki listemizin ilk sırasındaki isimdi Midtsjö diye. 20 gün önce istedik, vermediler demedi mi? Okan Buruk'un A/A- grubunda, listesinde demedi mi bu adam dün?

Haluk boş boş sallayıp, saldırıp durmasın sağa sola. Şu adamların yaptığı her olumsuz yorumda, her saçma cümlesinde de nedir ne değildir demeden kendi değerlerimize saydırmayalım lütfen.

Zerrouki transferine Ramiz Köfte sponsor olsun, bu iş huzur içinde çözülsün.

Geçen yıl transferde ismi bizimle geçenler arasında en çok istediğim futbolcu Berghuis idi. Yaşı biraz geçkince olsa da tam ihtiyaç duyulan, oyun liderliği yapabilecek bir futbolcu idi. Hollanda' da Ajax' ın talip olduğu bir futbolcuyu almak kolay değil, adam hayallerine koştu muhtemelen, yapacak bir şey yoktu...

Bu yıl da 10 numara için sayılan onca isimden en içime sinecek olanı Scarpa idi. Brezilya ligiyle hiç işim yok, tesadüfen denk gelip izlediğim bir maçta hayran kalmıştım kendisine, orada 'fenomen' sınıfında bir adammış zaten. N. Forest' ın yaptığı gibi bir hamleyi biz niye hiç yapamıyoruz anlamıyorum. Yahut gerçekten ilgimiz var idiyse, kulübüyle 3-5 milyona anlaşıp getirseydik. Transferleri bizim kulüp kadar, don lastiği gibi sündürdükçe sündüren başka bir kulüp yoktur. Ha, 'top class' kulüplerde oluyor bazen, yüzlerce milyon konuşuluyor ama...
Valla artık parasızlıktan mı seçim geç oldu o yüzden mi bilmiyorum ama bizim takım transfer sürecini nasıl yürütüyor en ufak bir fikrim yok hiçbir şey canlanmıyor kafamda. Oyuncuyu skills videolarından görüp beğenmemiştim veiga için full maçlarına baktığımda beğendim. Gelseymiş iş yaparmış baya. Forrest'ın süre vereceğini scarpanın plde tutunabileceğini hiç sanmıyorum. O fizikle biraz zor oralar ona. Muhtemelen mayıs ayında kiralık salacaklar. Fikri takip yapıp pusuda beklememiz lazım. Brezilyaya kiralık döneceğine biz alalım.

seferovic-pedro/veiga
scarpa-sergio-gueye-yunus
pva-bardakcı-nelsson-muldur

çok çok iyi olurmuş ama eldekilere sahip cıkacaz artık olan oldu.

Üstat sen müldürü beğenmiyordun hatta boey ile aynı diyordun ama 11 e yazmışsın ben şunu söyleyeyim dubois olağanüstü adam öyle kaliteli adamlar her zaman düşmez pat diye ismi çıktı geldi keşke her transferimiz öyle kaliteli olsa ayrıca şunu da belirteyim müldürü bende pek beğenmiyorum tek yerli kimliği var fazlası yok

Yahu bu takımın transfer dönemi niye bu kadar çileli? Her sene aynı terane be kardeşim. Galatasaray BAL Ligi takımı olsa yine vazgeçmem ama şu transfer dönemindeki basiretsizlik ve beceriksizlik, insana illallah çektiriyor.

Üstat sen müldürü beğenmiyordun hatta boey ile aynı diyordun ama 11 e yazmışsın ben şunu söyleyeyim dubois olağanüstü adam öyle kaliteli adamlar her zaman düşmez pat diye ismi çıktı geldi keşke her transferimiz öyle kaliteli olsa ayrıca şunu da belirteyim müldürü bende pek beğenmiyorum tek yerli kimliği var fazlası yok
Yerli sıkıntı olduğu için yazdım üstat. Yoksa duboisi beğenmeme gibi bir durumum yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt