Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.479
- 66.578
- 5.003
evander de dribling konusunda çok iyiymiş. topu kağnı gibi ileri taşıyan ortasahadan sonra delici bir ortasaha olacak gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ders aldık reis. ztn insanın fikri değişmiyorsa sıkıntı vardır. morutan cicadan sonra ya tutarsa topcusuna 8m vermeyi normal görmek asıl problem bence.
free djuricic vardı gitti bir yere. psv guus til'i 3mye almış(tam fırsat transferi) illaki bulunur yani 8mden daha uygun opsyionlar.
senin dediklerine katılıyorum iyi araştırıyorsun çok katkı sunuyorsun tebrikler.. devamını dilerim.. ama lig başladı hazır takımlar çok.. transferler yılan hikayesine dönüyor.. bence en az iki rakip özellikle biri çok planlı işler yapıyor ve hazır.. lig sadece diye küçümsememek lazım. hoca da evanderi istiyorsa olabilir neden olmasın. ben hocanın futbolcuya bakış açısını beğendim.. bir an önce transferleri yapmalı lige ağırlığı koymalıyız..reis bulunur illa ki başka topcularda bizimkiler takıldı 2 3 kişinin peşine sadece onların adı çıkıyor. italya gibi liglerde baş altı takımlardan topcu düşeribiliriz buraya o paralara. 8m az değil. freeye düşen topcular var. rusyadan çıkmak isteyen topcular var ama biz dunyada topcu kalmamıs gibi danimarkadaki herife taktık kafayı.
buraya uyacak profilde birisi olsa umrumda olmayacak hiç de herifin burada başarılı olması bana cok zor geliyor. neyse bosuna yazıyoruz reis biz dusunuyoruz böyle adamlar gidip akbaba yerine 8.5 bakıyor alakasız adamlara gidiyorlar.
Gustavo Scarpa gelirse malum espri legalleşir mi
Bu açıklama net artık bize haber vermiyorlar açıklaması. 0 bilgiyle döndürmeye çalışıyorlar.Haluk Yurekli: “Galatsaray Evander’i alabilir mi? Alabilir. Vazgecebilir mi? Vazgecebilir”
![]()
cica ve taylan kalır gibiGidecekler aşağı yukarı belli olmuştur
Benim beklediklerim/istediklerim
Batuhan kiralık
Boey kiralık
Omar (keşke)
Emre taşdemir
Taylan
Cicaldau (kiralık)
Morutan (kiralık)
Oğulcan
Bay (kiralık)
Gomis
Var mı dahası?
niğdespor doğru adres.Boeyi düşük bi takıma kiralayıp oynatmama garantisi almalıyız
Bir 6 daha alınsa da mı?cica ve taylan kalır gibi
bu arkadas iyiye benziyor alalım