- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Seferovic kalitesinde alacagimiz o forvet shomurudov degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbolu seven insanlar açık kanalda verilen Serie A'yı takip etmiştir. Torreira performansıyla Pulgar'dan formayı almıştı. İyi de bir sezon geçirmişti İtalya'da. Temposu yüksek kalburüstü ihtiyacımız olan profilde iyi bir oyuncudur.Forumun %80’ni Torreira adını ilk duymuştur ama herkes havalarda. Cica transferinde ortalığı yıkanlar geldi aklıma(
Oyuncuyu tanımıyorum ama forum bu kadar yükseldiğine göre umarım gelmez![]()
RecobaEskiden İnter’de idi sanırım bir stoper vardı. Boyu 170-175 filandır. İsmini unuttum. Kısa filan deyince aklıma o geldi. Bir ara bizde istemiştik sanırsam.
çünkü en son onların haberi oldu kıskanç heriflerali naci ve nevzat niye bitmedi diyor
Benim anlamadigim torreira gelecekse neden mitso alindi kimi oynatmayacağiz ortasahada? Torreira 6 mitso 8 oliveira 10?
Mücadele gücü ve hırsı çok yüksek bir oyuncuToreiranın kısa bi videosuna baktım acayip hırslı yaw
İç sahadaki fb maçında çok enteresan bi seviyeye çıkar
Eskiden İnter’de idi sanırım bir stoper vardı. Boyu 170-175 filandır. İsmini unuttum. Kısa filan deyince aklıma o geldi. Bir ara bizde istemiştik sanırsam.
Eskiden İnter’de idi sanırım bir stoper vardı. Boyu 170-175 filandır. İsmini unuttum. Kısa filan deyince aklıma o geldi. Bir ara bizde istemiştik sanırsam.
Yok artık