Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir sorum var.

Sergio transferi de Türk basınında çıkmadan Avrupa basınına düşmüştü. Haberden 1 gün önce Haluklar ne dedi hatırlayan var mı?
Köfte dudaklı haluk tam sıvama moduna geçti. Ulan ismin çıkmasından rahatsızlarmış da bilmem ne, sanki yerel basında çıktı. Yabancı kaynaklar bangır bangır haber girdi. Kafayı yemiş bunlar

Bir sorum var.

Sergio transferi de Türk basınında çıkmadan Avrupa basınına düşmüştü. Haberden 1 gün önce Haluklar ne dedi hatırlayan var mı?

Benim hatırladığım Rodop daha önce söylemişti o transferi sanki

Dededen bir haber var mı torreiro konusunda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Demek yine bize hüsran,bize yine hasret var. Bize yine 6'sız günler düştü eyvah!:danyal:

Bu dönem geçen yaz döneminin tersi ama gündüzleri alıyoruz oyuncuları, geceler hüsran.

Sadece miço bile yeter bence Bizim lige 6 için. 6 alınmasın demiyorum ama evander gelince de yeter. Gidene göre de kanat

Valla Haluk haklı çıkabilir beyler gereksiz linç ediliyor bence. Zor bir transfer olduğunu kabul edelim. Ancak yönetim transfer duyumlarından rahatsız olduğu için Haluğu yemlemiş de olabilir.

Grillitsch konusunda patladilar ama kabul etmiyorlar bakalım bu sefer kim haklı çıkacak.

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rugani haberini Pedulla detaylandırdı. Menajer sallamasıymış.

Ball to Daniele Rugani . To the proposals, also on loan, respectively from Empoli and Verona that we had anticipated , the arrival of Galatasaray was added in the late afternoon . With the difference that the Turkish club has made a proposal for the entire price tag of around 10 million. Now the decision is made by the defender who can also decide to stay at Juve (he has a contract expiring in two years). Rugani is reflecting. It is clear that cashing in an important amount on the card would allow Juve to invest in the substitute with greater strength, Milenkovic .would be the name. Verona has insisted a lot in the last few hours. But it can't take too long because Fiorentina are in a hurry and the next few days will be hot for a final decision.

Ramsey ile birlikte 10 orta sahalari oldu. Sal lan ordan lemina falan

Screenshot_20220801-224727_Samsung Internet.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt