Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juve en çok maaş veren kulüpler sıralamasında ilk 5 de idi admın
İhtimal vermiyorum Ronaldo sonrası en çok alanları 7 ile Dybala idi sonra 4 3 diye iniyordu. Son 1 senede gelenlere 10-15 dağıtmış olamazlar.

EPL, İspanya ve Fransa'dan en az 10 takım çıkmalı üstlerine o da en az.

Mitzo yedek diyorsunuzda adam full 1 oynamiş yedek olmak icin durmaz bu.
:D
24935.jpg

Evet, Torreira’nın alternatiflerine bakabiliriz artık. Griliçte kişilik bozukluğu varmış fener’e yakışır. Gueye de gitti. Ndombili masada

Haberimiz yok deyin bilmiyoruz deyin, eyvallah der geceriz, illa her bokuda bilin demiyoz. Ama yok zormuş, yönetim rahatsızmış, 10 gündür uğraşıyorlarmış falanmış filanmış, 28 e almışlar ucuza bırakmazlarmış yok 4,5 milyon alıyomuş zart zurt. Salak falan sanıyorlar herhalde insanları. Sözleşmesinin son senesinfe kiraya verdikleri takım bile 12 milyon vermemiş, Samptoria dan 8 istemişler vermemişler, biz 7 ye bitirince mi anormal oluyor.
Hocam insanlar gerçekten salak. Yav bunları bende izliyordum ama bu kadar da olmaz. Sorgusuz sualsiz bunlara inanan tipler var. Bu Haluk ve Gökhan ilk youtube kanalı açtıkları gibi değiller. Millete tepeden bakmaya başladılar,kulüp iç işlerine karışmaya ve karıştırmaya başladılar. Takipten çıktm bende.

Griliş konusunda yabancı medyada 1-2 haber vardı o işin olmayacağı oradan belliydi, Pedro konusunda Haluklar menajer oyunu şu bu derken Di Marzio haberi verdi doğru çıktı, Torreiro konusu buradan dönmez yabancı basın ufak tefek detay diyorsa 48 saat içinde müspet haberleri alırız bu kadar çok medyada haber düşüp özellikle İtalya ve İngiltere taraflarında yatan transfer hatırlamıyorum.

Bizde her iş ağırdan alındığı için, geçmişte çok transfer fiyaskosu yaşadığımız için yoğurdu üfleyerek yiyoruz.

Torrwira yatti mi yine?

Hos

Durus felan sergileriz yine

Kendi kulübünüzü bu kadar küçümseyip her seferinde bu söz öbeğini kullanmayın derim.

O duruş olmasa şu an sistemine uymayacak Grillitsch diye bir adamı almış Torreira'ya uzaktan bakıyor olurdun.

Şu koşullarda yönetim fazlasıyla iyi transferler yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt