Hüseyin Erhan
Kırmızı Üye
- 24 Temmuz 2021
- 1.136
- 788
- 188
Ass oyuncu almaktan vazgeçmeli derimFener dicki bırakıp toshackı almalı desem ne dersin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ass oyuncu almaktan vazgeçmeli derimFener dicki bırakıp toshackı almalı desem ne dersin?
Ayrıca 20-30 milyon euroluk adamları yazıp durmazsanız sevinirim, iyice cılkı çıktı işin.
Berkan da oynayacak, bizim kimseyi çöpe atacak lüksümüz yok.
%80iniz ne Sergio'yu ne Midstjö'yü ne de Torreira'yı tanıyor, yarın tutmazsa bunları kim aldı dersiniz yani beklerim.
Guzel. Demek ki bu gibi konulara duyarli moderatorlerimiz var.Ben duzenlemedim
Berkan daha değerli çok net.
Berkan'ı Torrent gibi kullan, zamanla iyiye gider. O fizik kalitedeki adamı az iyi göster satman garanti.
Herife playmakerlık yaptırmaya çalıştılar özgüveni dip oldu iyice
Hem Hamza varken ne Berkay'ı ya
Tek kulvardasın , rotasyon için elindeki gençleri kullanmak yerine göksele para mı kazandıracaksınız birde ?
Hamza akman , Baran Aksaka falan kullan. Elinde fazladan onlarca topçu var fark yaratmayacak bir topçuyu istemek şımarıklık. Okan hoca gençler konusunda hiç güven vermiyor.
Şimdiden salya sümük ağlamaya başladılar zaten. Morge Mesus hocam bize Arao'yu kitledi, adamlar Torreira alıyor diyorlar. PuhahahaTwitter'da Torreira haberleri uçmuş durumda rakiplerin bir yerlerine winter is coming![]()
Vardir arda turanin bir bildigi diyelim gecelim rtsBu paylaşımı arda yapmıştı da herkes transfere yordu o yüzden sordum
Linclik bir şey yok şu ana kadar direkt etki ettiği tek olay kenar serbest vuruşlar onun dışında henüz hazır görünmüyor tabi Taylan ve Berkan dışında da yanında oynayacak oyunculardan sonra görürüz esas ne verip ne veremeyeceğiniLinç yemek istemiyorum ama beni en çok endişelendiren Oliveira nedense..Kaliteli topçu olduğu belli ama pek etliye sütlüye karışmıyor
Son kısma katılmıyorum 2006 sonrası gençlerle en dolu kampı geçirdik.Dediğim gibi +
Kadir sormus oylesine paylastim demis bir anlami yokmusBu paylaşımı arda yapmıştı da herkes transfere yordu o yüzden sordum
Linclik bir şey yok şu ana kadar direkt etki ettiği tek olay kenar serbest vuruşlar onun dışında henüz hazır görünmüyor tabi Taylan ve Berkan dışında da yanında oynayacak oyunculardan sonra görürüz esas ne verip ne veremeyeceğini
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi