Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
Terzi rtlemis :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mentalini sevdiğiminin rezilleri nasıl topçusunuz lan siz ulan terimBerkay mantıksız geliyor ama dün Karakullukçu, yönetimin Galatasaray orta sahasının mental olarak çöktüğünü bu nedenle Taylan-Cica ve hatta Berkan’ın bile gidebileceğini söyledi. 20 dk kötü oynayınca kaybedeceğiz moduna giriyorlarmış.
Ama Berkan Bu Kadar Gole Katkı Sağlayamaz Çobanspor.Sergio Oliveira Net Takımı Şampiyon Yapar Arkasını Toplayacak Bi 6 Numara Alınırsa Bence.Berkan'da 1 Kere Liderlik Özelliği Yok..
Öyleyse eğrisi doğrusuna denk gelmiş derim. Tek forvet olacaksa Seferovic daha doğru profil. Seferovic yanında Pedro olsa başka bir şey konuşabilirdik.Hoca bence Seferin yerine Pedroyu istiyordu yani 10 değil direk 9 oynatacakti onu takımı oynatan forvet olarak
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öyleyse eğrisi doğrusuna denk gelmiş derim. Tek forvet olacaksa Seferovic daha doğru profil. Seferovic yanında Pedro olsa başka bir şey konuşabilirdik.
Berkan Gs tarihinin son 20 yılda gördüğü en vasıfsız oyuncudur şahsi görüşüm bu yönde taylanin bile iyi bir 6 ayı vardı ama Berkanin ayaklar kütük yani yapacak bir şey yok
Adamdan harbiden nefret ediyorum Galatasaraylı diye bir oyuncuya karşı ihtimamli olamam Mustafa Sarp ve Barış Özbek aklıma gelen en kötü oyunculardi sağolsun Berkan onları tahtından etti.Çok abartılı bir yorum
Berkan Gs tarihinin son 20 yılda gördüğü en vasıfsız oyuncudur şahsi görüşüm bu yönde taylanin bile iyi bir 6 ayı vardı ama Berkanin ayaklar kütük yani yapacak bir şey yok
Benim nefref seviyesi de buralarda her şeyi batıyor forma numarası bile uyduruk geliyorbu berkanın dişlerine de çok ayar oluyorum yaptırsana be kardeşim estetik önemli bu sporda
Aslında 6 Numara Bölgesi'ne Jean Onana Tarzı Gibi Oyuncular Daha İyi Olur Bence Çobanspor.Yorulma Bilmeyen Adamlar Daha İyi Olur Torreira'nın Son Sezonları Sıkıntılı.Bu Lig Daha Kolay Ama Sertte Bi Lig.Lemina'nın Şu Sakatlanma Olayı Olmasa Güzel Transfer Olurdu Ama Öyle De Olsa Şu An Transferinin İhtimalini Bile Konuşmuyo Olurdukonu sadece örnek olarak verdim yoksa hiçbir alakaları yok iki oyuncunun..
Sen Tarık Çamdal'ı görmedin sanırım.Berkan Gs tarihinin son 20 yılda gördüğü en vasıfsız oyuncudur şahsi görüşüm bu yönde taylanin bile iyi bir 6 ayı vardı ama Berkanin ayaklar kütük yani yapacak bir şey yok