Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkay mantıksız geliyor ama dün Karakullukçu, yönetimin Galatasaray orta sahasının mental olarak çöktüğünü bu nedenle Taylan-Cica ve hatta Berkan’ın bile gidebileceğini söyledi. 20 dk kötü oynayınca kaybedeceğiz moduna giriyorlarmış.
mentalini sevdiğiminin rezilleri nasıl topçusunuz lan siz ulan terim

Torreira mevzusu tam anlamıyla çilek oldu bizi seksi bir kulüp statüsüne sokacak bir isim şimdi bu çileğin yanlarınıda süslemek lazım attık 😂

bu berkanın dişlerine de çok ayar oluyorum yaptırsana be kardeşim estetik önemli bu sporda

Berkan Gs tarihinin son 20 yılda gördüğü en vasıfsız oyuncudur şahsi görüşüm bu yönde taylanin bile iyi bir 6 ayı vardı ama Berkanin ayaklar kütük yani yapacak bir şey yok

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Berkan iyi niyetli bir oyuncu, en azından tüm gücünü, enerjisini sahada harcıyor o kadar eleştiriye rağmen. Ha başarısız oluyor orası ayrı. Taylan bambaşka bir boyut kazandı ama. Ben şahsen bilerek ve isteyerek bazı hataları yaptığını düşünüyorum Taylan'ın. Yoksa mümkün değil yani o kadarı. Acilen şutlanmalı takımdan acilen

onu sadece örnek olarak verdim yoksa hiçbir alakaları yok iki oyuncunun..
Aslında 6 Numara Bölgesi'ne Jean Onana Tarzı Gibi Oyuncular Daha İyi Olur Bence Çobanspor.Yorulma Bilmeyen Adamlar Daha İyi Olur Torreira'nın Son Sezonları Sıkıntılı.Bu Lig Daha Kolay Ama Sertte Bi Lig.Lemina'nın Şu Sakatlanma Olayı Olmasa Güzel Transfer Olurdu Ama Öyle De Olsa Şu An Transferinin İhtimalini Bile Konuşmuyo Olurduk :D Galtier Onu 10-20 Dk Oynatmıyodu Midtsjo Falan Da Oyuna Sonradan Girebilir..

Aslında var ya çekcen ordan bi cavani

Muslera
Dubois Nelsson Abdülkerim Pwa
Yunus Oliveira Torreira Kerem
Cavani Seferoviç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt