Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek başına düşünürsek Pedro bizde yetersiz kalırdı. Ben hep ikinci forvet gibi düşündüm onu. Hücumcu kanatlarımız da varken, sırtı dönük oyunu olan forvet elzemdi bize. Seferovic'te o var.Pedroyu tanımıyorum ama sefer kadar oynatamazdi heralde
Adamdan harbiden nefret ediyorum Galatasaraylı diye bir oyuncuya karşı ihtimamli olamam Mustafa Sarp ve Barış Özbek aklıma gelen en kötü oyunculardi sağolsun Berkan onları tahtından etti.
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taylan bitik zaten ölü toprak var üstünde ama Taylanin iyi oynadığı bir yarım sezon var Berkan 0 reis direk 0 top çalma yok pas yok şut yok adama demezler mi ya sen ne işe yararsinBerkan iyi niyetli bir oyuncu, en azından tüm gücünü, enerjisini sahada harcıyor o kadar eleştiriye rağmen. Ha başarısız oluyor orası ayrı. Taylan bambaşka bir boyut kazandı ama. Ben şahsen bilerek ve isteyerek bazı hataları yaptığını düşünüyorum Taylan'ın. Yoksa mümkün değil yani o kadarı. Acilen şutlanmalı takımdan acilen
Sus la tospağaNe Torreirasi yav
Göksel takas kabul etmeyip 5 milyon Cash isterse ne dersiniz ?Berkayla Evander'in alakası yok.
Berkay, Taylan'ın gönderilmesine yönelik denebebilir zira Başakşehir'de yedek kalmış durumda.