Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pedroyu tanımıyorum ama sefer kadar oynatamazdi heralde
Tek başına düşünürsek Pedro bizde yetersiz kalırdı. Ben hep ikinci forvet gibi düşündüm onu. Hücumcu kanatlarımız da varken, sırtı dönük oyunu olan forvet elzemdi bize. Seferovic'te o var.

Adamdan harbiden nefret ediyorum Galatasaraylı diye bir oyuncuya karşı ihtimamli olamam Mustafa Sarp ve Barış Özbek aklıma gelen en kötü oyunculardi sağolsun Berkan onları tahtından etti.

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Berkan heyecan yaptığı için böyle oluyor yoksa uzun pasları falan kötü değil .. Bu çocuk geçen sene bir türlü gol atamadı biraz şanssızlık biraz beceriksizlikle 1 tane atmış olsa devamı gelirdi bu durum özgüvenini çok kırdı..

Berkan iyi niyetli bir oyuncu, en azından tüm gücünü, enerjisini sahada harcıyor o kadar eleştiriye rağmen. Ha başarısız oluyor orası ayrı. Taylan bambaşka bir boyut kazandı ama. Ben şahsen bilerek ve isteyerek bazı hataları yaptığını düşünüyorum Taylan'ın. Yoksa mümkün değil yani o kadarı. Acilen şutlanmalı takımdan acilen
Taylan bitik zaten ölü toprak var üstünde ama Taylanin iyi oynadığı bir yarım sezon var Berkan 0 reis direk 0 top çalma yok pas yok şut yok adama demezler mi ya sen ne işe yararsin

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt