Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende öyle düşünüyorum burada önemli olan Torreira ile anlaşmak. Arsenal yazan gazeteciler komik duruma düşürüyor kendilerini. Adamların ilgi alanı sadece süper lig olunca normal
Aynen

Cok basit aslinda Edu geldiginden beri sunk cost analizi yapip bu yanlis oyunculari belese veriyorlar hemen hemen. Edunun 5 yillik planinda bunlar var. Arsenal son 2 yilda oyunculardan para kazanmiyor ve buyuk kayip yasiyor, ama bunlar mecburi. Edunun planinda 3 yil sonra bu donecek diyo. Torreira, Mari, Gunduosi ve Cedric gibileri icin son tarih bu yil.

Torreiranin gonlunde hala Italya var diye dusunuyorum. Ve hala oraya gitmek istedigini istedigini ve son gunlere kadar beklemek istedigini dusunuyorum. Ama ne kadar bekler bilmiyorum tabi. Risk bunlar.

Lucas in

Luyindama out - Grillitsch in

Hem ayağı iyi stoper hem orta sahada her yerde oynar. Hoş geldin yeni Donk.

Aynen

Cok basit aslinda Edu geldiginden beri sunk cost analizi yapip bu yanlis oyunculari belese veriyorlar hemen hemen. Edunun 5 yillik planinda bunlar var. Arsenal son 2 yilda oyunculardan para kazanmiyor ve buyuk kayip yasiyor, ama bunlar mecburi. Edunun planinda 3 yil sonra bu donecek diyo. Torreira, Mari, Gunduosi ve Cedric gibileri icin son tarih bu yil.

Torreiranin gonlunde hala Italya var diye dusunuyorum. Ve hala oraya gitmek istedigini istedigini ve son gunlere kadar beklemek istedigini dusunuyorum.
Ama Arsenal elinde hâlâ değerli oyuncular var bunlardan kaybettiğinin 3 4 katını alabilir master plan buysa sabır ederler bir şekilde. Ama hâlâ Arteta konusunda emin değilim birde takımı komuta edecek bir oyuncu lazım orta saha mi olur forvet mi olur bilmem lazım bir tane oraya

3 sene önce Napoli ve Milan istiyordu oyuncuyu. O dönem Arsenal 45 milyon pound istiyordu. Simdi bonsularla beraber 6 alacaklar gibi duruyor

Ama Arsenal elinde hâlâ değerli oyuncular var bunlardan kaybettiğinin 3 4 katını alabilir master plan buysa sabır ederler bir şekilde. Ama hâlâ Arteta konusunda emin değilim birde takımı komuta edecek bir oyuncu lazım orta saha mi olur forvet mi olur bilmem lazım bir tane oraya
Seko fofana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt