Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.007
- 4.042
- 1.748
Vargas'ı alsak çok iyi olacak adam hem kanat hem de 10 numara oynayabiliyor maliyet açısından da çok uyguna gelir ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vardır bir eksisi muhakkak. ya da ne bileyim belki muslera hakikaten önemli bir rol oynamıştır. yani psikolojik tarafını bilemeyiz işin.Melo sorunlu 1 adamdı yaw. torreira da mı sorunlu, bizden başka 5,5 veren herhangi 1 kulüp yok mu
Sabir edebilirlerdi bir sekilde dogru fakat Artetanin ve Edunun gorusunde bu oyuncular kadroyu bozuyor. Mesut Ozil olayi bunun en iyi ornegi. Bu yuzden kayiplari yasamaktan cok buyuk sorun etmiyorlar. Bu oyunculardan en son bu sene kurtulmak istiyorlar. Seneye Arsenalden buyuk bir satis gorebiliriz eger CHL olmazsa ama bu sene degil, bu sene curuk elmalardan kurtuluyorlar.Ama Arsenal elinde hâlâ değerli oyuncular var bunlardan kaybettiğinin 3 4 katını alabilir master plan buysa sabır ederler bir şekilde. Ama hâlâ Arteta konusunda emin değilim birde takımı komuta edecek bir oyuncu lazım orta saha mi olur forvet mi olur bilmem lazım bir tane oraya
Arsenal tayfa transferlerimizi takip ediyor Lucas'ı alacak mıyız diye
Yani Wijnaldum ya da Gueye bile olabilirdiVargas'ı alsak çok iyi olacak adam hem kanat hem de 10 numara oynayabiliyor maliyet açısından da çok uyguna gelir ...
Erden Timur un jeti var mıydı ? Avusturya ya Eyüpspor başkanı Murat Özkaya nın uçağıyla gitmişlerdi.Erden Timurun jeti kalkmis biryere gidiyor
bence ligin en iyi orta saha üçlülerinden biri olabilir, iyi bir uyum yakalanırsa. bjk, fb, ts ve başak dahi hiçbirinden aşağı kalır yanı yok net şekilde.torriera-midstjö-oliviera neden bir üçlü olamıyor? bir net 6, bir net 8, bir adet de 6-8 arası dinamik bir oyuncu. mis gibi orta saha üçlüsü işte.
Hala şu Hamza'yı çok hafife alıyorsunuz. O çocuk 8 de oynar 10 da oynar. Bırakın çok adam almayı. Kaliteli adam alalım yeter alt yapıdaki çocuklara da şans verecek bir takım olmamız gerek. Şu anda acil tek ihtiyacımız Seferoviç i yedekleyecek oyuncu. Gomis ile olmayacağını körler bile görüyor artık. Torreira oldu gözüyle bakıyorum tabi ki olaya.İkiside, ama Emreakbaba iyi oynuyor diye Toreirada olunca 8 milyonluk Evanderden vazgeçilmiş diye düşünüyorum. Yinede oraya ofansif bir oyuncu alırız artık fırsat transferi kollarız ucuz mucuz bişey.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Buna birde iyi bir 10 no eklersen bence ligin gelmis geçmiş en iyi 3 lu lerinden biri olabilir. Yani bir Hagi veya Sneijder olsaydı 10 numarada ama zor o 10 numarabence ligin en iyi orta saha üçlülerinden biri olabilir, iyi bir uyum yakalanırsa. bjk, fb, ts ve başak dahi hiçbirinden aşağı kalır yanı yok net şekilde.
Merak etme öyle olacak zaten. Hatta göreceksiniz Oliviera eğer ağır kalır ise Torreira Midjö ve Akbaba bile olabilir.torriera-midstjö-oliviera neden bir üçlü olamıyor? bir net 6, bir net 8, bir adet de 6-8 arası dinamik bir oyuncu. mis gibi orta saha üçlüsü işte.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öyle biliyorum ben, galiba Izmire gidiyorErden Timur un jeti var mıydı ? Avusturya ya Eyüpspor başkanı Murat Özkaya nın uçağıyla gitmişlerdi.
Bir Brezilya eksik burdan
-
-
-
-
-
-