- 22 Ağustos 2010
- 29.476
- 31.218
- 2.638
lan bu mitsdjö'ye neden 975 bin eur verdiniz lan :/ bari düz 1m verseydiniz ayıp aw. hayır sizi 975'te durduran ne oldu :dd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Agreed. Bir podcast dinledim dun, Arsenal ilk 12 mac 26 puan falan alabilirler diyodu. Zor maclarin hepsi evde ilk edaptaDaha az puan kaybı yaşar bence bu sezon geçen seneye göre ama kadro Tottenham'ın altında kalacak kadar kötü değil bence. Ama bu seneki fikstürü geçen sene olduğu gibi korkunç değil sanırım Chelsea ve City maçları üst üste özgüvenini kırdı takımın
Lemina mi kaldi rtas, herif kronik zaten white takim kurmakdayiz6 Numara Lemina Olsa Daha Da Güzel Bi Kadro Olur![]()
Galtier geçen sene güzel kullandı ondan öncesinde de Fulham'da toparlanmaya başladı renktaş..Lemina mi kaldi rtas, herif kronik zaten white takim kurmakdayiz
Haftasonu geri donuyor muyuz...Galtier geçen sene güzel kullandı ondan öncesinde de Fulham'da toparlanmaya başladı renktaş..
PerfectoKazımcan ne durumda arkadaşlar? Zaman zaman Van Aanholt'un yerine sol bekte süre alabilir mi alıştırsak yavaştan
Dönelim beaaaa knkHaftasonu geri donuyor muyuz...
Kazımcan ne durumda arkadaşlar? Zaman zaman Van Aanholt'un yerine sol bekte süre alabilir mi alıştırsak yavaştan
25 bin 450 bin lira yapıyor yav dursunun pipo parası çıkmasın mı birde keten ceket alır kendine adam.lan bu mitsdjö'ye neden 975 bin eur verdiniz lan :/ bari düz 1m verseydiniz ayıp aw. hayır sizi 975'te durduran ne oldu :dd
Yani Liverpool ve City karşı puan kaybı tahammülü var herkesin ama Tottenham Chelsea ve United'a karşı grafiği yüksek tutması lazım 3 4 arası yerleşmesi bana sürpriz olmaz. İlk iki için bir şey diyemiyorum adgahhshs onlar denklem dışıAgreed. Bir podcast dinledim dun, Arsenal ilk 12 mac 26 puan falan alabilirler diyodu. Zor maclarin hepsi evde ilk edapta
07-08 sezonu gibi bisey bekliyorum sezonun ilk yarisi az puan kayippi sonrasi meltdown her zaman ki gibi :d
Şimdi bir Torreira videosu izledim. Ulan bu çocuğu ortaya saldılar alınmaz ise çok üzülürüm. Her topa ayağını sokuyor. rakip oyuncuya koşsa bu ülkede buyur abi al top senin der. Bence yeni Melo hayırlı olsun gelirtse. Muslera ne yap et ikna et bu çocuğu.
Xhaka en son güvenilecek adam. Lider özelliği var ama her an bir çuval incili berbat edebilir. Bence bir iki yıla saka o görevi görebilir.Saha ici liderligi Ødegaard ve Xhaka. White ve Gabriel de var. Bunlara guveniyor Arteta.